GeZZond | nummer 47

10 GeZZond 47 | september 2019 Dan gaat er iets mis: het bloem- kooldeeg dreigt te mislukken. Stagiair Joyce: ‘We hebben net de eieren erdoorheen gedaan en nu is het deeg te nat. Ik denk dat de korrels niet fijn genoeg zijn.’ Geen nood, Naomi racet naar de supermarkt. Dan is het moment daar, de pizza wordt uit de oven gehaald. Het ruikt goed! Beau: ‘Anouk, zou jij de tafel willen dekken?’ Ook de andere meiden helpen mee. Al snel klinkt het geluid van kletterende borden en vallend bestek. ‘Het gaat vandaag wat rommelig omdat de fotograaf erbij is’, lacht Beau. Gelukkig vallen er geen scherven en in een oogwenk is de tafel gedekt. Bodems klaar? Beleggen maar! De tomatensaus en daarna volgen in rap tem- po de groenten, kip, tonijn en mozzarella. Veel tijd om de versgebakken pizza’s te bewonderen is er niet. In een mum van tijd verdwijnen ze in vijf hongerige ma- gen, mmmmmm. Tot de volgende keer! Heeft u net als Beau een goed idee voor uw eigen stad of dorp? Kijk dan eens op zorgenzekerheid.nl/ stichting. Plannen voor kookcafé in uw eigen stad of dorp?

RkJQdWJsaXNoZXIy MTMwNzM2