Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Samen werken aan zorg en welzijn

De juiste zorg en welzijn voor alle inwoners van Katwijk. Daar tekenden de gemeente Katwijk, Zorggroep Katwijk, sociaalwerkorganisatie Welzijnskwartier en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid samen voor. De samenwerkingsagenda geldt voor de periode 2020-2022.
Sfeerbeeld

Samen

De vier gezonde partners kiezen voor een integrale aanpak. De focus ligt niet alleen op goede en toegankelijke zorg. Minstens zo belangrijk zijn een gezonde leefstijl, mentale gezondheid, een gezonde omgeving, financiƫle gezondheid en meedoen in de maatschappij. De vier partners hebben daarnaast de ambitie om de zorg en ondersteuning financieel beter op elkaar te laten aansluiten.

Samenwerkingsagenda

Samenwerking tussen gemeente, zorgverleners, welzijnswerk en zorgverzekeraar levert veel op. Voorbeelden zijn activiteiten op het gebied van valpreventie voor ouderen en JOGG, gezonde jeugd, gezonde toekomst Katwijk. Hier vloeien bijvoorbeeld drinkwater-, beweeg- en gruit (groente en fruit) projecten op scholen en bij sportverenigingen uit voort, zoals Lekker in je Lijf.

Sfeerbeeld