Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Goed voorbereid aan de start van de Leiden Marathon in 2020

Nieuws

Op zondag 19 mei aanstaande zal om 10.00 uur het startschot luiden van de 21 km van Zorg en Zekerheid tijdens de Leiden Marathon. Om te vieren dat de hele stad weer in beweging is verwelkomen wij graag iedereen: lopers en bezoekers, in onze verzekeringswinkel om een draai aan ons rad van fortuin te geven. Hier win je enkel en alleen prijzen voor een gezonde leefstijl, want wij juichen gezond leven toe! Een van de hoofdprijzen is 3 maanden lang gratis trainen bij Leiden Atletiek en een startbewijs voor de Leiden Marathon 2020 voor een afstand naar keuze*.

Sfeerbeeld

Jouw hardloopavontuur begint hier

Deze atletiekvereniging van formaat is prachtig gelegen tussen de bomen van sportpark De Leidse Hout waar al ruim 80 jaar aan atletiek gedaan wordt. Er is geen mooiere plek om jouw hardloopavontuur te starten! De gekwalificeerde trainers van Leiden Atletiek staan klaar om de winnaar van deze mooie prijs te begeleiden naar een succesvolle finish op de Leiden Marathon in 2020. Uiteraard op een afstand naar keuze.

Over Leiden Atletiek

Leiden Atletiek vindt het belangrijk dat iedereen met veel plezier kan sporten, ieder op zijn of haar eigen niveau, dat leden elkaar ondersteunen en stimuleren, in een nette en veilige omgeving. Ze willen dat iedereen zich welkom en thuis voelt op de baan (voor, tijdens en na de training). Meer informatie over Leiden Atletiek vind je op www.leidenatletiek.nl

Meer weten over het rad van fortuin op zondag 19 mei? Alle informatie vind je hier.

* 3 maanden gratis lidmaatschap bij Leiden Atletiek waarbij er op verschillende dagen in de week, op passend niveau getraind kan worden onder begeleiding van gekwalificeerde trainers.