Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

ZZ Circuit deelnemers lopen voor goede doelen

Nieuws
Met de omloop van Noordwijkerhout op 28 april sloot het Zorg en Zekerheid Circuit een geslaagd 24e seizoen af. Tijd om de prijzen uit te reiken. De lopers die aan alle 8 lopen meededen of meer dan 850 punten bij elkaar liepen kregen een sporttas cadeau. Voor de nummers één van alle categorieën waren er de felicitaties, een schitterende bos bloemen en een mooie geldprijs. Nieuw tijdens deze editie was dat alle lopers met hun deelname een goed doel steunden.
Sfeerbeeld

Goed doel kiezen

De lopers van het ZZ Circuit kozen voorafgaand aan het seizoen voor één van de drie doelen die mensen met een beperking bewegingsmogelijkheden bieden, namelijk:
1.      Running Blind Leiden – hardlopen voor mensen met een visuele beperking.
2.      Race Running Leiden – (hard)lopen voor mensen met een motorische beperking.
3.      Stichting Puntenburg – kinderen met een beperking kunnen hier paardrijden

Elke keer dat de lopers aan een wedstrijd van het ZZ Circuit deelnamen werd er een bedrag aan het goede doel toegevoegd. Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door Zorg en Zekerheid.

De uitreiking van de cheques vond aansluitend aan de prijsuitreiking plaats. Namens Running Blind was Terry van Velthooven aanwezig. Co Lieverse van Stichting Puntenburg en Raymond Goddijn van Race Running Leiden vertegenwoordigden hun stichting bij het in ontvangst nemen van de cheque.