Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Doe mee aan het ZZ Circuit

Nieuws
Hou je van hardlopen of wandelen? Doe dan mee aan de 28ste editie van het Zorg en Zekerheid Circuit. Het mooiste hardloopcircuit van Nederland. Negen gevarieerde lopen door het jaar heen waar iedereen, geoefend of niet, aan mee kan doen. Een groot succes waarbij regelmatig hele gezinnen aan de start verschijnen.
Vader en zoon die hardlopen

Over het Zorg en Zekerheid Circuit

Het Zorg en Zekerheid Circuit is het ideale evenement voor (hard)loopfanaten en iedereen die van gezelligheid houdt. Geniet van het prachtige uitzicht in verschillende dorpen en steden in het groene hart van de regio.

Je kunt je inschrijven voor het hele Zorg en Zekerheid Circuit. Je ontvangt veel extra’s als je meeloopt met het hele circuit. Inschrijven per loop is natuurlijk ook mogelijk.

Agenda

5 november 2023 Zilveren Turfloop Mijdrecht
17 december 2023 Ter Specke Loop Lisse
7 januari 2024 Running Totaal Nieuwjaarsloop Leiden
28 januari 2024 Uithoorns Mooiste-de Loop Uithoorn
11 februari 2024 Running Totaal Valentijnsloop Leiden
24 maart 2024 De VoorschotenLoop Voorschoten
7 april 2024 Braassemloop Roelofarendsveen
28 april 2024 Omloop van Noordwijkerhout Noordwijkerhout
26 mei 2024 HaarlemmermeerRun Hoofddorp

Schrijf je in voor het hele circuit dan ontvang je een mooi hardloopshirt.

Inschrijven

Beter in jouw buurt

Beweging, gezonde voeding en ontspanning zijn belangrijk voor een gezonde levensstijl. Als zorgverzekeraar pakken we hier graag, samen met onze regionale partners, een actieve rol. Alles om van onze regio een gezonde regio te maken! Want samen bewegen in de natuur is supergoed voor je gezondheid. Het zorgt voor fysieke en mentale fitheid. Jong en oud komen samen in beweging en zo zorgen we samen voor meer verbinding in de buurt. Wat wil een mens nog meer?

Ontdek meer over het Zorg en Zekerheid Circuit