Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Fietsmaatjes Amstelveen trapt af!

Nieuws
Eind mei is Fietsmaatjes Amstelveen feestelijk van start gegaan. De eerste twee nieuwe duofietsen werden gepresenteerd en feestelijk in gebruik genomen door de aanwezigen bij Brasserie 10 in Amstelveen. Het bestuur ontving vele gasten en betrokkenen die allen een proefrit mochten maken.
Sfeerbeeld

Wij juichen bewegen toe als onderdeel van een gezonde leefstijl! Het is echter niet voor iedereen gemakkelijk of mogelijk om te bewegen. Ouderen en mensen met een beperking willen misschien wel, maar kunnen niet vanwege een (lichamelijke) beperking.

Over Fietsmaatjes Amstelveen

Fietsmaatjes Amstelveen wil ervoor zorgen dat deze mensen weer fietsritjes kunnen maken in de buitenlucht mét een maatje. Ongeveer een jaar geleden zijn ze gestart met het opzetten van alle infrastructuur en het vormgeven van de organisatie. De aanschaf van de twee duofietsen is mogelijk gemaakt door Stichting Zorg en Zekerheid. Wij wensen Fietsmaatjes Amstelveen veel succes! Voor een impressie van de aftrap kunt u deze videoreportage bekijken van RTV Amstelveen.