Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

In de buurt: Wat vind jij van de Zorg en Zekerheid-app?

Nieuws
In deze rubriek stellen we regelmatig een vraag aan mensen uit de buurt. Deze keer geven Ad, Heidi en Dick antwoord op de vraag: Wat vind jij van de Zorg en Zekerheid-app?
Sfeerbeeld

Ad Ulijn (76), De Zilk

“Ik ben al 55 jaar klant bij Zorg en Zekerheid. Al een tijdje had ik de Zorg en Zekerheid-app op mijn telefoon, maar ik deed er eigenlijk niets mee. Sinds deze is vernieuwd, ben ik om. Fijn dat ik altijd inzicht heb in waar mijn geld naartoe gaat. Ik gebruik de app regelmatig en ik vind het prettig om te zien hoe mijn verzekeringen in elkaar steken. Als ik een cijfer zou moeten geven, dan is dat een 9,5!”

Sfeerbeeld

Heidi Schrama (55), Voorhout

“De app is handig om declaraties in te dienen en is supergebruiks- vriendelijk. Ik gebruik hem vooral wanneer ik meerdere declaraties tegelijkertijd moet indienen. Leuk was ook dat ik mocht deelnemen aan het panel om mijn input te geven voor de app; een fijne ervaring. Eerlijk gezegd heb ik nog geen tijd gehad om de nieuwste functies te verkennen, zoals het zorggebruik van mijn aanvullende verzekering, betalen via de app en de mogelijkheid om buitenlandse declaraties in te dienen. Maar ik ben al meer dan tevreden met wat de app mij tot nu toe biedt.”

Sfeerbeeld

Dick van Es (75), Aalsmeer

“Sinds de lancering maak ik met veel plezier gebruik van de app. Ik vond het een leuke uitdaging om de mogelijkheden te onder- zoeken. Het gaat dan om declareren en mijn voortgang volgen. Ook zoek ik regelmatig bepaalde informatie op, zoals de stand van mijn eigen risico. Fijn ook, dat mijn zorgpas gewoon in de app zit. Dat scheelt weer een pasje in mijn portemonnee. Goed dat je kan bellen met Zorg en Zekerheid als je er niet uitkomt.”