Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Voetjes van de grond want joggen is gezond!

Nieuws
Donderdag 6 juni om 13.30 uur is het zover. Dan wordt de JOGG tocht voor het eerst gelopen. De JOGG tocht is het prijswinnende resultaat van de JOGG Challenge 2018. Een strijd waarin basisschoolgroepen 8 met elkaar de strijd aangaan om het beste idee te bedenken voor een gezonde leefstijl voor kinderen van hun eigen leeftijd.

JOGG tocht van Basisschool De Viersprong

Volg de route op deze JOGG tocht plattegrond en daag jezelf uit door de aangegeven opdrachten uit te voeren. De route loopt door een aantal parkjes en singels van Leiden Noord en is bedacht door leerlingen uit groep 8 van basisschool de Viersprong.

JOGG Challenge

De JOGG Challenge is sinds 2014 een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor basisschoolgroepen 8 uit Leiden. Sinds 2018 is er een intergemeentelijke Challenge warbij ook scholen uit Katwijk en Alphen aan den Rijn meedoen. De JOGG Challenge bestaat uit een gastles op de deelnemende basisscholen en 3 materclasses; over gezonde voeding, over bewegen en over presentatietechnieken. In de Pitch-Finale worden alle ideeën van de verschillende scholen aan elkaar en een jury gepresenteerd. De intentie is altijd om het winnende idee uit te voeren.

De organisatie van de hele JOGG Challenge is in handen van leerlingen van de Pabo sportklas van de Hogeschool Leiden waar de Masterclasses en de Pitch- Finale ook plaatsvinden. De JOGG Challenge wordt mogelijk gemaakt door stichting Zorg en Zekerheid, de Hogeschool Leiden en de gemeente Leiden.

JOGG tocht
Datum: 6 juni 2019
Tijdstip: 13.30 uur
Locatie: Basisschool De Viersprong, Leiden Noord