GeZZond | nummer 49

GeZZond 49 | april 2020 19 ALTIJD IN DE BUURT VOOR EEN ADVIES OP MAAT ▯ zorgenzekerheid.nl snel en gemakkelijk ▯ (071) 5 825 825 op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur ▯ zorgenzekerheid.nl/contact voor vragen en informatie ▯ Postadres postbus 400, 2300 AK Leiden ▯ geZZondTeam (071) 5 825 828 Wachtlijstbemiddeling en zorgvragen DECLAREREN Wilt u zorgkosten declareren? Dit kan gemakkelijk en snel via de declaratieapp en MijnZZ, per post of via een verzekeringswinkel. ZORGZOEKER Wilt u weten met welke zorgverleners wij een contract hebben? Kijk dan op: zorgenzekerheid.nl/zorgzoeker VERGOEDINGENZOEKER Wilt u weten welke vergoeding voor uw behandeling of hulpmiddel geldt? Kijk op: zorgenzekerheid.nl/ vergoedingenzoeker SOCIAL MEDIA • facebook.com/ zorgenzekerheid • twitter.com/zorgenzekerheid • linkedin.com/company/ zorgenzekerheid • instagram.com/ zorgenzekerheid DIGITALE NIEUWSBRIEF Op de hoogte blijven van nieuws, acties en voordelen? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief via: zorgenzekerheid.nl/nieuwsbrief VERZEKERINGSWINKELS Geopend maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. ▯ Alphen aan den Rijn Julianastraat 29 ▯ Hoofddorp Concourslaan 18 ▯ Leiden Korevaarstraat 2 PREMIE-INNING Uw premie innen wij iedere laatste werkdag van de maand. Maakt u gebruik van betaalgemak? De incasso gebeurt in de tweede week van de maand. zorgenzekerheid.nl/mijnzz GeZZond wordt verzonden aan verzekerden van Zorg en Zekerheid. Wij streven naar één exemplaar per adres. Indien er meer polishouders op hetzelfde adres wonen, kan het voorkomen dat er meerdere exemplaren op hetzelfde adres worden bezorgd. Indien u dit niet op prijs stelt, kunt u dit aan ons doorgeven. Wilt u reageren? Zorg en Zekerheid, t.a.v. Redactie GeZZond, Postbus 400, 2300 AK Leiden. Telefoon (071) 5 825 825, zorgenzekerheid.nl , communicatie@ zorgenzekerheid.nl Redactie Annemargreet Zijlman (Zorg en Zekerheid) en Joke van Rooyen (Maters en Hermsen Journalistiek. Tekst Maters & Hermsen Journalistiek en Zorg en Zekerheid. Vormgeving Maters & Hermsen Vormgeving, Leiden. Lithografie Studio Boon Druk De Bink, Leiden. Distributie Postnl. GeZZond is gedrukt op milieu- vriendelijk papier. Aan de inhoud van dit blad kunnen geen rechten worden ontleend. Voor het beoordelen van het recht op de in dit blad genoemde ver- goedingen zijn de polisvoorwaarden van doorslaggevend belang. Hoewel wij bij de samenstelling van dit blad de grootste zorgvuldigheid in acht nemen, kan Zorg en Zekerheid niet garanderen dat de informatie compleet, actueel of accuraat is. Zorg en Zekerheid aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de schade ontstaan door gebruik van de informatie die in dit blad te vinden is. Geïnterviewden doen uitingen naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid. Hun mening stemt niet noodzakelijker- wijs overeen met de mening van Zorg en Zekerheid. De redactie kan inge- zonden stukken zonder nader overleg weigeren, redigeren of inkorten. Frequentie: GeZZond verschijnt driemaal per jaar, in gedrukte en digitale vorm. Colofon SERVICE Volg ons via: Bereiden • Fruit de grof gesneden 1 / 2 ui in de pan tot deze glazig is • Voeg de rode peper toe • Roerbak de champignons erbij • Roerbak de bladspinazie erbij • Voeg de fijngeperste teen knoflook erbij • Voeg 3 / 4 kop witte wijn toe • Voeg 3 / 4 kop kookroom toe • Laat alles 2 minuutjes zachtjes sudderen, niet koken • Verwijder eventueel de rode peper Zalm • Grill de zalmfilets aan de huidkant dicht op matig vuur (±3 minuten) • Grill de zalmfilets aan de niethuidkant even dicht op matig vuur ( ±3 minuten) • Grill de zalmfilets op de huid­ kant verder gaar op matig vuur (keer de zalm nog wel af en toe even kort om) • Maak de zalm af met grove sal de fleur en grove peper (weinig zout, soja is ook al zout) • Strooi de sesamzaadjes over de zalm • Besprenkel de zalm met de soja en kappertjes Serveren • Serveer met de zalm op de spinazie/roomsaus • Knijp 1 / 2 limoen over de zalm uit • Serveer er en frisse, groene salade bij B l a d s p i n a z i e

RkJQdWJsaXNoZXIy MTMwNzM2