GeZZond | 53

GeZZond 53 augustus 2021 19 ALTIJD IN DE BUURT VOOR EEN ADVIES OP MAAT ▯ zorgenzekerheid.nl snel en gemakkelijk ▯ (071) 5 825 825 op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur ▯ zorgenzekerheid.nl/contact voor vragen en informatie ▯ Postadres postbus 400, 2300 AK Leiden ▯ Zorgadvies en bemiddeling (071) 5 825 828 Wachtlijstbemiddeling en zorgvragen DECLAREREN Wilt u zorgkosten declareren? Dit kan gemakkelijk en snel via de Zorg en Zekerheid app en MijnZZ, per post of via een verzekeringswinkel. ZORGZOEKER Wilt u weten met welke zorgverleners wij een contract hebben? Kijk dan op: zorgenzekerheid.nl/zorgzoeker VERGOEDINGENZOEKER Wilt u weten welke vergoeding voor uw behandeling of hulpmiddel geldt? Kijk op: zorgenzekerheid.nl/ vergoedingenzoeker SOCIAL MEDIA • facebook.com/ zorgenzekerheid • twitter.com/zorgenzekerheid • linkedin.com/company/ zorgenzekerheid • instagram.com/ zorgenzekerheid • youtube.com/zorgenzekerheid DIGITALE NIEUWSBRIEF Op de hoogte blijven van nieuws, acties en voordelen? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief via: zorgenzekerheid.nl/nieuwsbrief VERZEKERINGSWINKELS Geopend maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. ▯ Alphen aan den Rijn Julianastraat 29 ▯ Hoofddorp Concourslaan 18 ▯ Leiden Korevaarstraat 2 PREMIE-INNING In MijnZZ kunt u zien wanneer de premie van uw rekening wordt afgeschreven. Maakt u gebruik van betaalgemak? De incasso gebeurt op de laatste werkdag van de maand. zorgenzekerheid.nl/mijnzz GeZZond wordt verzonden aan verzekerden van Zorg en Zekerheid. Wij streven naar één exemplaar per adres. Indien er meer polishouders op hetzelfde adres wonen, kan het voorkomen dat er meerdere exemplaren op hetzelfde adres worden bezorgd. Indien u dit niet op prijs stelt, kunt u dit aan ons doorgeven. Wilt u reageren? Zorg en Zekerheid, t.a.v. Redactie GeZZond, Postbus 400, 2300 AK Leiden. Telefoon (071) 5 825 825, zorgenzekerheid.nl , communicatie@ zorgenzekerheid.nl Redactie Kelly van Stijn, Lisa Rutten, Rosalie Schouls en Annemargreet Zijlman (Zorg en Zekerheid) en Maters en Hermsen Journalistiek. Tekst Maters en Hermsen Journalistiek en Zorg en Zekerheid. Vormgeving Maters en Hermsen Vormgeving, Leiden. Lithografie Studio Boon Druk De Bink, Leiden. Distributie Postnl. GeZZond is gedrukt op milieu- vriendelijk papier. Aan de inhoud van dit blad kunnen geen rechten worden ontleend. Voor het beoordelen van het recht op de in dit blad genoemde ver- goedingen zijn de polisvoorwaarden van doorslaggevend belang. Hoewel wij bij de samenstelling van dit blad de grootste zorgvuldigheid in acht nemen, kan Zorg en Zekerheid niet garanderen dat de informatie compleet, actueel of accuraat is. Zorg en Zekerheid aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de schade ontstaan door gebruik van de informatie die in dit blad te vinden is. Geïnterviewden doen uitingen naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid. Hun mening stemt niet noodzakelijker- wijs overeen met de mening van Zorg en Zekerheid. De redactie kan inge- zonden stukken zonder nader overleg weigeren, redigeren of inkorten. Frequentie: GeZZond verschijnt driemaal per jaar, in gedrukte en digitale vorm. Colofon SERVICE Volg ons via: Bereiden 1 Snijd de onderkant van de little gem en was de blaadjes. Was ook de rucola, komkommer en toma- ten en snijd van de tomaten en komkommer dunne plakken. 2 Maak het sjalotje schoon en snijd hier hele dunne ringen van. Ontdoe de avocado van zijn schil en pit en snijd hier in de lengte plakken van. Snijd van de gerook- te kipfilet (in de breedte) 6 plak- jes van ongeveer 3 a 4 mm dik. 3 Meng de halvanaise en de pesto goed door elkaar. Snijd het volko- renbrood in plakken van 1 cm dik- te (3 plakken p.p.). Rooster de broodjes en besmeer ze met de pesto halvanaise. 4 Leg op het eerste broodje de avocado dakpansgewijs neer, doe hierop de little gem blaadjes en vervolgens de gerookte zalm. Bestrooi de gerookte zalm met de sjalotringen, wat gemalen pe- per en wat druppels limoensap. 5 Beleg het tweede broodje met de tomatenplakjes en leg hierop de rucola. Verdeel daar de gerookte kipplakjes over en beleg als laat- ste de kip met de komkommerplakjes. 6 Stapel nu de twee belegde brood- jes op elkaar en dek af met het derde besmeerde broodje. Zorg ervoor dat de besmeerde kant van dit broodje op het beleg komt van het andere broodje. Steek 2 prik- kers door de sandwich en snijd deze diagonaal door.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTMwNzM2