GeZZond | nummer 50

GeZZond 50 | augustus 2020 19 ALTIJD IN DE BUURT VOOR EEN ADVIES OP MAAT ▯ zorgenzekerheid.nl snel en gemakkelijk ▯ (071) 5 825 825 op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur ▯ zorgenzekerheid.nl/contact voor vragen en informatie ▯ Postadres postbus 400, 2300 AK Leiden ▯ Zorgadvies en bemiddeling (071) 5 825 828 Wachtlijstbemiddeling en zorgvragen DECLAREREN Wilt u zorgkosten declareren? Dit kan gemakkelijk en snel via de declaratieapp en MijnZZ, per post of via een verzekeringswinkel. ZORGZOEKER Wilt u weten met welke zorgverleners wij een contract hebben? Kijk dan op: zorgenzekerheid.nl/zorgzoeker VERGOEDINGENZOEKER Wilt u weten welke vergoeding voor uw behandeling of hulpmiddel geldt? Kijk op: zorgenzekerheid.nl/ vergoedingenzoeker SOCIAL MEDIA • facebook.com/ zorgenzekerheid • twitter.com/zorgenzekerheid • linkedin.com/company/ zorg-en-zekerheid • instagram.com/ zorgenzekerheid DIGITALE NIEUWSBRIEF Op de hoogte blijven van nieuws, acties en voordelen? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief via: zorgenzekerheid.nl/nieuwsbrief VERZEKERINGSWINKELS Geopend maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. ▯ Alphen aan den Rijn Julianastraat 29 ▯ Hoofddorp Concourslaan 18 ▯ Leiden Korevaarstraat 2 PREMIE-INNING In MijnZZ kunt u zien wanneer de premie van uw rekening wordt afgeschreven. Maakt u gebruik van betaalgemak? De incasso gebeurt in de tweede week van de maand. zorgenzekerheid.nl/mijnzz GeZZond wordt verzonden aan verzekerden van Zorg en Zekerheid. Wij streven naar één exemplaar per adres. Indien er meer polishouders op hetzelfde adres wonen, kan het voorkomen dat er meerdere exemplaren op hetzelfde adres worden bezorgd. Indien u dit niet op prijs stelt, kunt u dit aan ons doorgeven. Wilt u reageren? Zorg en Zekerheid, t.a.v. Redactie GeZZond, Postbus 400, 2300 AK Leiden. Telefoon (071) 5 825 825, zorgenzekerheid.nl , communicatie@ zorgenzekerheid.nl Redactie Jamila Arichi, Rosalie Schouls en Annemargreet Zijlman (Zorg en Zekerheid) en Joke van Rooyen (Maters en Hermsen Journalistiek). Tekst Maters & Hermsen Journalistiek en Zorg en Zekerheid. Vormgeving Maters & Hermsen Vormgeving, Leiden. Lithografie Studio Boon Druk De Bink, Leiden. Distributie Postnl. GeZZond is gedrukt op milieu- vriendelijk papier. Aan de inhoud van dit blad kunnen geen rechten worden ontleend. Voor het beoordelen van het recht op de in dit blad genoemde ver- goedingen zijn de polisvoorwaarden van doorslaggevend belang. Hoewel wij bij de samenstelling van dit blad de grootste zorgvuldigheid in acht nemen, kan Zorg en Zekerheid niet garanderen dat de informatie compleet, actueel of accuraat is. Zorg en Zekerheid aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de schade ontstaan door gebruik van de informatie die in dit blad te vinden is. Geïnterviewden doen uitingen naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid. Hun mening stemt niet noodzakelijker- wijs overeen met de mening van Zorg en Zekerheid. De redactie kan inge- zonden stukken zonder nader overleg weigeren, redigeren of inkorten. Frequentie: GeZZond verschijnt driemaal per jaar, in gedrukte en digitale vorm. Colofon SERVICE Volg ons via: Bereiden Breng water aan de kook in een pan met dikke bodem. Boen twee sinaasappels schoon en leg ze in de pan met kokend water. Zorg voor voldoende water, zodat de sinaasappels helemaal onder water staan en doe het deksel op de pan. Laat afgedekt staan en kook ze in 90 minuten op een laag vuur totdat ze helemaal zacht zijn. Giet het vocht af en laat de sinaasappels iets afkoelen. Verwarm de oven voor op 175 °C. Doe het amandelmeel in een keukenmachine* en voeg één voor één de eieren toe. Voeg de suiker, het bakpoeder en een mespunt zout toe en meng alles in de keukenmachine met een mixer. Voeg de sinaasappels toe aan het beslag en mix alles tot een glad beslag. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en schep het beslag erin. Plaats de springvorm in het midden van de oven en bak de cake in onge- veer 50 minuten goudbruin en gaar. Controleer tijdens het bakken of de cake niet te donker wordt. Als de cake al snel donker kleurt, dek dan de bovenkant los- jes af met een stuk aluminiumfolie. Neem na 50 minuten de cake uit de oven en laat deze in de springvorm afkoelen. Zo verbrokkelt de cake niet. * Je hebt een keukenmachine nodig, omdat het mixen van de sinaasappels spat. Als je die niet hebt, pureer dan eerst de twee sinaasappels met een mixer in een hoge (afgedekte) kom. Maak in een aparte kom het beslag en voeg daarna de gepureerde sinaasappels toe aan het beslag. 1 2 3 4 s Am an del me el

RkJQdWJsaXNoZXIy MTMwNzM2