Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Beter in jouw buurt

Nieuws
Samen met verschillende partners organiseren wij evenementen, acties en (zorg)initiatieven voor jou. We lichten er een paar voor je uit.
Sfeerbeeld

Praat mét ouderen, niet over

In Zuid-Holland Noord komt een twintigtal 60-plussers periodiek bij elkaar: ze denken mee over wonen, welzijn en zorg voor ouderen. Dit Ouderenberaad Zorg en Welzijn Zuid-Holland Noord is één van de acht regionale ouderendelegaties in de Raad van Ouderen. Zorg en Zekerheid spreekt twee keer per jaar met deze groep. Zie voor meer info: ouderenberaadzuidhollandnoord.nl. Om de stem van ouderen beter te kunnen laten horen, hebben ze een netwerk opgericht, samen met docent-onderzoekers van de Master Health, Ageing and Society (LUMC). Wil je daaraan deelnemen, of de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan rechtstreeks aan via dit formulier.

Gratis werken aan je goede voornemen

Het is weer die tijd van het jaar; goede voornemens verzinnen en die zo snel mogelijk weer vergeten. Maar wat als je die verandering echt wilt vasthouden? Dat kan met de zelfhulpmodule Succesvol veranderen van mirro. Succes!

Sfeerbeeld

Op de foto

Tijdens de Duin en Bollen Vierdaagse kon je meedoen met een fotowedstrijd van DUCA Walking en Zorg en Zekerheid. Veel deelnemers stuurden een foto in. De winnaars hebben intussen bericht ontvangen en mogen een paar mooie DUCA Walking wandelschoenen uitkiezen. Veel loopplezier!

Sfeerbeeld

Je zorgpas én polisblad online

Ga je deze winter nog op vakantie? Je zorgpas gaat vanzelf met je mee: die zit standaard in de Zorg en Zekerheid-app. Dat scheelt een extra pasje in je portemonnee. Een fijn idee! Nog duurzamer? Kies dan ook voor een digitaal polisblad. Minder papieren in huis en alles sneller bekend en altijd bij de hand. Regel het hier.

Sfeerbeeld

Het succes van Stevit

Hoe kunnen we de zorg aan mensen met hart- en vaatziekten beter maken? Door hen zelf aan de slag te laten gaan met zelfmeettools van Stevit. In Leiden loopt dit project nu een jaar. De deelnemers kregen naast tools ook leefstijladvies en online begeleiding door zorgverleners. De resultaten na 12 maanden: een lagere bloeddruk én verlies van kilo’s. Dit zijn twee belangrijke risicofactoren voor onder andere een hartaanval of hersenbloeding. Dit project is inmiddels ook in Alphen aan den Rijn gestart. Wordt vervolgd!

Avondje basketbal in Sportcomplex 1574

Wil jij het nieuwe jaar ontspannen beginnen? Als verzekerde maak je kans op een spannend avondje topbasketbal voor twee personen bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball; bekerwinnaar, Nederlands kampioen en kampioen van de BNXT League. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je aan te melden via dit formulier. De winnaars krijgen automatisch bericht. Op = op!