Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Over Zorg en Zekerheid

Wij zijn Zorg en Zekerheid. De zorgverzekeraar die thuis is in jouw leefwereld. Vanuit onze Leidse thuisbasis komen we op voor de beste zorg bij jou in de buurt. En werken we aan onze missie: samen zo gezond mogelijk door het leven gaan.

Sfeerbeeld

Ons verhaal

Al bijna 200 jaar zijn wij de regionale zorgverzekeraar in jouw buurt. Wij kennen de zorgaanbieders en de regio goed. Daarom krijgen we meer voor jou gedaan. Lees meer over wie wij zijn, wat wij doen en waar wij voor staan.

Lees meer over ons

Sfeerbeeld

Samen werken aan een betere buurt

Als regionale zorgverzekeraar willen wij van onze regio het gezondste stukje van Nederland maken. Dat doen we niet alleen, maar met verschillende partners en via onze Stichting Zorg en Zekerheid.

Lees meer over onze samenwerkingen

Sfeerbeeld

Feiten en Cijfers

Hoe bouwen wij jouw premie op? Waar vind je de laatste jaarcijfers en andere bedrijfsinformatie? Lees meer over ons financiƫle beleid en bekijk onze bedrijfsdocumenten.

Feiten en Cijfers

Sfeerbeeld

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We vinden het belangrijk om in alles wat wij doen rekening te houden met de effecten op onze medewerkers, het klimaat en de maatschappij. Dat geldt voor onze bedrijfsvoering, onze zorginkoop, samenwerkingen en onze beleggingen.

Ontdek ons MVO-beleid

Sfeerbeeld

Zorgkantoor

Wij regelen langdurige zorg die bij jou past. Dit doen we vanuit het Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Deze is er voor mensen in de regio Zuid-Holland Noord of Amstelland en de Meerlanden.

Bekijk Zorgkantoor Zorg en Zekerheid

Sfeerbeeld

Werken bij Zorg en Zekerheid

Samen werken we continu aan het verbeteren van onze producten en dienstverlening. Wat dat betekent? Samen werken, sparren en lachen. Zie jij jezelf dit ook doen?

Bekijk onze vacatures

Pers

Heb je een vraag over een persbericht of wil je persoonlijk contact met onze perswoordvoerder?

Meer informatie voor de pers