Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Wie zijn wij?

Wij zijn Zorg en Zekerheid. De zorgverzekeraar zonder winstoogmerk die thuis is in jouw leefwereld. Vanuit onze Leidse thuisbasis komen we op voor de beste zorg bij jou in de buurt. Al bijna 200 jaar zijn wij verankerd in het groene hart van de Randstad. Hier werken wij aan onze missie: samen zo gezond mogelijk door het leven gaan.

Beter in jouw buurt

Ook hebben wij vele samenwerkingen die ten goede komen aan jouw buurt. Zo maken we van jouw omgeving het gezondste stukje van Nederland. Dat doen we door verder te kijken dan ‘ziek of niet ziek’ zijn. Want gezond gaat over zoveel meer! Wij zijn hier voor jou. Wij kunnen je helpen om de gezondste versie van jezelf te worden en zetten ons daar graag elke dag voor in.

Wil je weten wat wij doen om jouw buurt beter te maken?

Samen

Als regionale zorgverzekeraar kennen wij jouw omgeving en jouw zorgaanbieders. Daarom krijgen we meer voor jou gedaan. Denk aan afspraken over de zorg die jij nodig hebt. Dichtbij als het kan, verder weg als het moet. Doordat wij regionaal zijn, is het voor ons makkelijker om samen te werken met cliëntenorganisaties, gemeenten, zorgverleners en ook werkgevers. En dat doen we dan ook actief. Zo kunnen we voor onze klanten de beste zorg regelen tegen een betaalbare prijs én investeren in preventie.

Benieuwd hoe wij de zorg inkopen en wat wij daarbij belangrijk vinden?

Vereniging van Kwaliteitszorgverzekeraars

Verder zetten wij ons samen met andere zorgverzekeraars Salland en ONVZ in voor keuzevrijheid, persoonlijke betrokkenheid en samenwerking in de zorg. Dit doen we onder de naam Vereniging van Kwaliteitszorgverzekeraars (VRZ).

Wil je meer weten wat VRZ voor jou doet?

Ledenraad en Klantenpanel

Je goed voelen betekent voor ieder mens iets anders. En dus vertrouwen wij op jou. Jij weet wat je energie geeft. Wat je wil en wat je aankunt. Wat beter is voor jou. Daarom vragen wij jou met ons mee te denken. Wij worden beter als we naar onze verzekerden luisteren én van hen leren.

Je kunt met ons meedenken door je aan te melden voor ons klantenpanel. Ook hebben wij een Ledenraad, die bestaat uit verzekerden, die meebeslissen over de bedrijfsvoering van Zorg en Zekerheid.

Wil je weten hoe je ons kunt helpen?