Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Beter in jouw buurt

Nieuws
Samen met verschillende partners organiseren wij evenementen, acties en (zorg)initiatieven voor jou. We lichten er een paar voor je uit.
Sfeerbeeld

Foto: Marja van Tilburg

Gezellige avond topbasketbal

Na het drievoudige kampioenschap in 2023 van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball is basketbal populairder dan ooit! We kregen heel veel reacties op onze oproep om een wedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden bij te wonen. Hier zie je een deel van de winnaars op de tribune tijdens een van deze wedstrijden. Houd de Gezzond en onze Facebook-pagina in de gaten voor meer leuke activiteiten.

Supporter van teamsport in jouw buurt

Wist je dat Zorg en Zekerheid supporter is van ruim dertig sportclubs in de regio? En dat we in diverse aanvullende verzekeringen een sportvergoeding bieden? Samen met sportclubs werken we mee aan gezonde kantines en rookvrije sportvelden. Ook voor jou als lid is er voordeel: je krijgt korting op de premie van de meeste aanvullende verzekeringen.

Sfeerbeeld

Foto: Robert Joore Fotografie

Bestuurders van deelnemende sportclubs namen een cheque ter waarde van 1.000 euro voor hun club in ontvangst bij de start van de Sportclubactie van Zorg en Zekerheid.

Opening speeltuin Aalsmeer

De Stichting Zorg en Zekerheid maakt jouw buurt beter! Vier stoere moeders wilden een inclusief speelpark realiseren in hun buurt; de Clematisstraat in Aalsmeer. Een prachtig project, met een groot maatschappelijk belang. Met hulp van de Stichting Zorg en Zekerheid, maar vooral door het doorzettingsvermogen van de moeders, is de speeltuin er eind vorig jaar gekomen. En wordt deze al flink gebruikt. Meer weten over de Stichting Zorg en Zekerheid of zelf een aanvraag indienen? Kijk op zorgenzekerheid.nl/stichting.

Sfeerbeeld

Een adempauze voor jou als mantelzorger

Zorgen voor een naaste is zwaar. In Zuid-Holland Noord kun je nu als mantelzorger logeerzorg aanvragen. Dit kan voor drie tot veertien dagen. Zo houd je je eigen leven beter in balans. De pilot met logeerzorg wordt mede mogelijk gemaakt door Zorg en Zekerheid. Meer informatie vind je op logeerzorgzhn.nl.

Dit vinden jullie van de Gezzond

Iedereen die vorig jaar heeft meegedaan aan het lezersonderzoek: bedankt! Fijn dat de Gezzond jullie informeert en inspireert om gezonder te leven. ‘Hoe zit het nu echt’ scoort het hoogste rapportcijfer, gevolgd door de puzzel en het recept. Jullie zien graag mooiere foto’s, meer regionale zorginformatie en iets minder artikelen over sport. Daar gaan wij mee aan de slag. Heb je ook tips voor de Gezzond? Mail ze naar communicatie@zorgenzekerheid.nl.

Zorg en Zekerheid slaat handen ineen met regionale fysiotherapeuten

Goed nieuws voor fysiotherapeuten en voor jou als verzekerde: Zorg en Zekerheid gaat drie jaar intensief samenwerken met Verenigde Fysiotherapeuten Leiden e.o., Coöperatieve Fysiozorg Amstelland en Fysiozorg Haarlemmermeer. Dit zijn de drie grote fysiotherapie-organisaties uit de regio. Samen gaan we ervoor zorgen dat je naar de fysiotherapeut kan als dat nodig is. Daarom werken we ook samen met andere zorgverleners en de gemeente, bijvoorbeeld bij (val)preventie. Zo blijft de zorg betaalbaar, beschikbaar én van goede kwaliteit.