Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Fiets je ook mee met De Ronde om Alphen?

Nieuws
De Ronde om Alphen is dé fietstocht voor sportieve fietsers in het Groene Hart. Voor zowel de amateurs als de professionals. Wil je ook meedoen met het fietsevenement van het jaar? Schrijf je dan snel in met de kortingscode van Zorg en Zekerheid en doe mee!

De Ronde om Alphen

De Ronde om Alphen richt zicht op de sportieve fietsers in het Groene Hart. Gezond leven, gezond werken en een gezonde leefomgeving, dat is wat belangrijk is. De lengte van de tocht is 70, 100 of 140 km. Onderweg en bij de finish wordt voor eten gezorgd én er is ook dit jaar weer een gezellige afterparty!

Datum: Zondag 25 juni 2023 (vanaf 08:30)
Locatie:
Het Ketelhuys – Eikenlaan 18, 2404BR Alphen aan den Rijn (Rijnhaven)
Inbegrepen bij de Ronde: Koffie, verzorging (zowel voor je fiets als voor jezelf), appeltaart, fietshulp, foodtrucks, bijdrage aan een goed doel en ontzettend veel gezelligheid.

Sfeerbeeld

Korting

Ben jij verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan kun je gebruikmaken van onze kortingscode. Je betaalt dan in plaats van € 25,00 maar € 21,-. Hoe? Ga naar de website van De Ronde om Alphen en voer als kortingscode 'FietsenmetZZ' in.

Gezondste versie van jezelf

Als regionale zorgverzekeraar bouwen wij aan de gezondste regio van Nederland. We werken met verschillende partners aan evenementen om beweging te stimuleren wat bijdraagt aan gezondheid en veerkracht. Op deze manier helpen wij jou de gezondste versie van jezelf te worden.

Meer informatie

Bekijk hieronder hoe gezellig de vorige editie was en klik hier voor meer informatie.

Veel plezier alvast met de toertocht door het Groene Hart!