Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Ledenraad aan het woord: We laten niemand achter

Nieuws
Onze Ledenraad vertegenwoordigt de belangen van onze verzekerden op onafhankelijke wijze. In elke Gezzond kun je lezen waar de leden zich mee bezig houden en welke adviezen zij uitbrengen. Deze keer is ledenraadslid Petra Suurmond aan het woord.
Sfeerbeeld

Om fysiek en mentaal gezond te blijven, fiets ik regelmatig naar mijn werk. Dat is vanuit Lisse zo’n 13 of 16 kilometer enkele reis, afhankelijk van de locatie waar ik die dag werk. Soms neem ik op de terugweg het pontje over het Spaarne. Dan heb ik echt een vakantiegevoel en kan ik makkelijk loskomen van de werkdag. Daarnaast ben ik bewust bezig met gezonde voeding. Ik neem elke dag een zelfgemaakte salade mee. Voor mijn mentale gezondheid zijn bijkletsen met vrienden en familie en een moment voor mijzelf ook belangrijk.

Deze editie van Gezzond staat in het teken van beweging. Een belangrijk thema. Ik sport zelf twee keer per week bij atletiekvereniging De Spartaan. Het liefst ren ik door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Het is daar zo mooi. Wat ik jou wil meegeven, is dat hardlopen op elk tempo en elk niveau mogelijk is. Wandelen kan ook. Door je aan te sluiten bij een hardloop- of wandelclub ga je vaker, creëer je vriendschappen en blijf je gemotiveerd. Bovendien is het gezellig en loop je nooit alleen.

Datzelfde warme gevoel heb ik bij Zorg en Zekerheid. Iedereen is welkom en kan op zijn eigen manier meekomen. Of dit nu digitaal is of nog op papier. We laten niemand achter. In de Ledenraad denk ik onder andere mee over communicatie. Hoe we die kunnen optimaliseren en de producten en diensten voor iedereen toegankelijk kunnen maken. Het gaat ook over premies en vergoedingen en of die in lijn zijn met het bijdragen aan positieve gezondheid. Blij dat ik hieraan mag bijdragen. Veel leesplezier!

Petra Suurmond – Afdelingshoofd Kindergeneeskunde in Spaarne Gasthuis en lid van de Ledenraad van Zorg en Zekerheid.

Heb je suggesties of wil je een vraag stellen aan de Ledenraad? Neem contact op met Noortje.van.Glabbeek@zorgenzekerheid.nl.