Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Schrijf je in voor de DB4D!

Nieuws
Hou je van wandelen? Doe dan van 10 t/m 13 oktober 2024 mee aan de derde editie van de Duin en Bollen Vierdaagse. Hét wandelevent in de buurt, mede mogelijk gemaakt door Zorg en Zekerheid. Verken de mooiste plekken van de Duin en Bollenstreek. Loop langs de kust, de bollenvelden en door de verschillende dorpen. Jij bepaalt zelf de afstand die je loopt, je kunt kiezen uit 5, 10, 15, 20 of 30 kilometer.
Twee vrouwen lopen Duin en Bollen Vierdaagse

Over de Duin en Bollen Vierdaagse

De Duin en Bollen Vierdaagse is het ideale evenement voor wandelfanaten en iedereen die van gezelligheid en natuurschoon houdt. Een mooie overgang van uitwaaien aan het strand naar je hoofd leegmaken in een bosrijke omgeving. Geniet van het prachtige uitzicht over de bollenvelden en van de kleurrijke herfstbladeren aan de bomen. En laat je meevoeren langs de mooiste duindorpen. Wat wil een mens nog meer?

Korting

Ben jij verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Maak dan gebruik van onze kortingscode! Met de code:
ZZ-DB424
krijg je 20% korting op het inschrijfbedrag.

Inschrijven

Beter in jouw buurt

Samen bewegen in de natuur is supergoed voor je gezondheid. Het zorgt voor fysieke en mentale fitheid. Zorg en Zekerheid vindt het ook belangrijk dat iedereen in de buurt kan meedoen. Daarom ondersteunen we gezonde initiatieven zoals de Duin en Bollen Vierdaagse. Met dit wandelevent komt jong en oud in beweging en zorgen we voor meer verbinding in de buurt. Je ontmoet nieuwe mensen, terwijl je samen mooie afstanden in de natuur aflegt.

Samenwerking

Tjeerd Scheffer, organisator van de Duin en Bollen Vierdaagse, is blij met deze samenwerking:

“We hebben elkaar gevonden vanuit onze gelijke doelen en waarden. Zorg en Zekerheid en de Duin en Bollen Vierdaagse promoten allebei het belang van een gezonde levensstijl, waar beweging een vitaal onderdeel van is. Met dit partnership versterken we dat doel.”

Ontdek meer over de Duin en Bollen Vierdaagse