Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Stichting Zorg en Zekerheid geeft kinderen een feestje cadeau

Nieuws
Er zijn veel kinderen die in december geen feest kunnen vieren, omdat er thuis geen geld is. Ook deze kinderen willen er gewoon bij horen; thuis, maar ook op school, samen met vriendjes. Zorg en Zekerheid vindt het belangrijk dat iedereen sociaal mee kan doen aan sociale activiteiten in de buurt, juist ook kinderen. Daarom krijgen drie goede doelen in december een mooie donatie van de Stichting Zorg en Zekerheid.

Drie donaties

De Stichting Zorg en Zekerheid deed drie donaties. Hierdoor kon de Stichting Kinderen van de Voedselbank ruim zestig kinderen een kledingpakket geven en ontvingen veel kinderen een mooi sinterklaascadeau via de actie Pepernoot van de Stichting Kinderhulp. Ook werd een donatie gedaan aan de Stichting Jarige Job; zij zorgen voor een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school!

Sfeerbeeld

Stichting Zorg en Zekerheid

De Stichting Zorg en Zekerheid steunt projecten die de samenleving gezonder maken. Dankzij de Stichting Zorg en Zekerheid krijgen projecten die niet via de reguliere weg kunnen worden gefinancierd een kans en wordt jouw buurt gezonder. Op www.zorgenzekerheid.nl/stichting lees je meer over de voorwaarden en hoe je zelf een aanvraag kunt doen.

Meer weten over deze organisaties:
www.kinderenvandevoedselbank.nl

www.kinderhulp.nl

www.stichtingjarigejob.nl