Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Informatie voor de pers

Heb je een vraag over een persbericht of wil je persoonlijk contact met onze perswoordvoerder? Je kunt Annemargreet Zijlman bereiken via onderstaande contactgegevens.

annemargreet.zijlman@zorgenzekerheid.nl
(071) 5 825 172
(06) 40 084 362

Persbericht

Premiedemping voor verzekerden kleurt jaarcijfers Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid sloot 2021 af met een financieel resultaat van € 33 miljoen negatief. “Dit komt doordat we onze premie voor 2022 fors lager hebben vastgesteld dan de verwachte zorgkosten”, stelt bestuursvoorzitter Ton van Houten. “De verzekeringspremie is een grote uitgave voor onze verzekerden. Daarom houden we deze zo laag mogelijk door onze reserves in te zetten.”

Lees verder
Persbericht

De gezondste versie van jezelf dankzij Zorgadvies en Bemiddeling

Vandaag gaat een campagne van start vanuit Zorgverzekeraars Nederland. Hierin wordt aangegeven dat iedereen bij zijn of haar zorgverzekeraar terecht kan voor zorgadvies en -bemiddeling. Hét moment voor Zorg en Zekerheid om de jaarcijfers van zijn team Zorgadvies en Bemiddeling te publiceren.

Lees verder
Persbericht

Ledenraad staat achter nieuwe inkoopbeleid Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid vindt het belangrijk dat zorgprofessionals verder kijken dan hun eigen discipline én de medische vraag. "Ook oog hebben voor emotionele uitdagingen van mensen. Voor hun kwaliteit van leven en zelfredzaamheid", vertelt divisiemanager Susanne Rutten. "Onze Ledenraad, die voor het eerst formeel meepraatte over ons Inkoopbeleid, is het hier roerend mee eens."

Lees verder