Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Inzicht in vitaliteit

InZZet begint met inzicht. Met vitaliteitsadvies voor uw bedrijf en een gezondheidscheck voor uw medewerkers geven wij u inzicht in hoe uw organisatie ervoor staat op het gebied van vitaliteit. Inzicht is de basis voor de volgende stappen.

Vitaliteitsadvies op maat

Voor het vitaliteitsadvies voor uw bedrijf gaat u in gesprek met een van onze relatiemanagers. Om een goed eerste beeld te krijgen, bespreken we met u het gezondheidsbeleid van uw bedrijf. Welke rol speelt vitaliteit in uw organisatie en wat doet u al op dit gebied?

Daarnaast doen we een vitaliteitsscan van uw bedrijf. Hierbij kijken we naar het aantal medewerkers en FTE's, leeftijd, verzuim, verzuimduur, hoe vaak medewerkers zich ziekmelden en wat de oorzaken zijn. Hoe is de score ten opzichte van de benchmark met branchegenoten? Wij koppelen de resultaten en aandachtspunten hiervan aan u terug.

Sfeerbeeld

Gezondheidscheck bij medewerkers

Uw medewerkers ontvangen een link naar een online vragenlijst. In de vragenlijst worden vragen gesteld over drie thema's: fysiek, mentaal en leefstijl. Daarnaast krijgen uw medewerkers een medische thuistest die ze makkelijk zelf thuis kunnen uitvoeren.

Wij verzorgen daarna een 'Persoonlijke Gezondheid Omgeving' waarin de medewerkers de resultaten van hun test kunnen bekijken. In deze omgeving geven wij ook suggesties voor interventies.

Volledig anoniem
U ontvangt een rapportage op bedrijfsniveau of afdelingsniveau. Hierin wordt niet ingegaan op persoonlijke resultaten.

Meer weten over InZZet?

Benieuwd wat InZZet voor uw werknemers kan betekenen? Uw senior relatiemanager vertelt er graag meer over. Tijdens een vrijblijvend gesprek over vitaliteit bekijken we samen de mogelijkheden van InZZet voor uw bedrijf.

Contact opnemen

Team Zakelijke markt