Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

De zorgverzekeraar in Leiden

Zorg en Zekerheid is jouw regionale zorgverzekeraar. Daarom kunnen we als geen ander goede afspraken maken met zorgverleners bij jou in de buurt. Zo maken we ons hard voor betere, bereikbare en betaalbare zorg voor jou en de mensen om je heen. Onze verzekerden geven ons dan ook een 8,1 voor onze dienstverlening.

Beter voor jou

Bij ons vind je altijd een passende aanvullende verzekering. En je hoeft geen aparte tandartsverzekering af te sluiten. Daarnaast kun je alleen bij Zorg en Zekerheid je tandartsvergoeding delen met je partner. Ideaal als je veel tandartskosten hebt en je partner weinig, of juist andersom!
Voor iedereen in Leiden is er bovendien een speciale aanvullende verzekering: AV-Gemak Regio. Eentje die goed is voor jou en de mensen om je heen. Die een vergoeding geeft voor sporten. En waar je voor € 12,75 een aanvullende verzekering hebt voor je tandarts en fysio.

Gezonde initiatieven in jouw buurt

Ook ondersteunen we lokale initiatieven. Ontdek hieronder hoe we jouw buurt beter maken en kies voor de zorgverzekering die beter is voor jou en jouw buurt!