Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Antwoord op jouw gezondheidsvraag

Iedereen heeft zorgvragen. Je wilt bijvoorbeeld weten hoe je gezond kunt blijven, of je wilt weten hoe je met bepaalde klachten om kunt gaan. Misschien kan je de klachten zelf oplossen, maar mogelijk is het toch verstandig om een (huis)arts te bezoeken. Hieronder lees je hoe je snel antwoord kunt vinden op jouw zorgvraag.

Vind hier makkelijk en snel antwoord

Wanneer je gezondheidsklachten hebt, is het begrijpelijk dat je wilt weten waar deze klachten mee te maken hebben en hoe je deze (zelf) kunt oplossen. Gaat het om een spoedgeval of er dreigt levensgevaar? Bezoek dan altijd een arts.

In andere gevallen kun je een zorgadvies ook makkelijk en snel thuis vinden door online een antwoord op jouw gezondheidsvraag te vinden. Gebruik daarvoor de zoekbalk hieronder.

In deze zoekmachine vind je betrouwbare informatie over jouw gezondheid, die is opgesteld door betrouwbare en opgeleide zorgkenners van Thuisarts.nl.

Sfeerbeeld

Vul jouw zoekterm, scroll naar beneden en klik op 'Zoeken'.

Antwoord op jouw gezondheidsvraag

  • Geschreven door artsen en medisch specialisten
  • (Huis)artsen gebruiken de informatie zelf ook
  • Weet wanneer je naar de dokter moet en wat je zelf kunt doen

Over Thuisarts.nl

Thuisarts.nl is van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Dit is een vereniging van huisartsen. De huisartsen van de vereniging schrijven voor Thuisarts.nl. Ze halen de informatie uit betrouwbare onderzoeken. Verder is Thuisarts.nl onafhankelijk. Dat betekent dat er geen sponsors zijn zoals fabrikanten van medicijnen. En dat Thuisarts.nl geen reclame maakt.