Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Student & Leefstijl

Students Experienced in Lifestyle and Food (SELF) is een extra-curriculair onderwijsprogramma dat in 2016 is ontwikkeld in het Erasmus MC te Rotterdam. Het onderwijsprogramma is uitgerold op alle geneeskunde faculteiten in Nederland.

Vertrouwd raken met basisprincipes

Stichting Student en Leefstijl Leiden biedt met dit onderwijsprogramma enthousiaste (bio)medisch studenten de kans vertrouwd te raken met de basisprincipes van voeding, leefstijl en productiviteitsmanagement. Er worden masterclasses gegeven door de beste vakspecialisten van Nederland. Daarnaast vinden er workshops en excursies naar bedrijven plaats. De studenten worden uitgedaagd om interactief mee te doen met de lezingen zodat de opgedane kennis in de praktijk kan worden toegepast.

Gezonde leefstijl

Wij ondersteunen deze activiteit vanuit Stichting Zorg en Zekerheid, omdat wij een gezonde leefstijl belangrijk vinden. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom zijn wij blij dat wij de mogelijkheid kregen om deel te nemen aan de SELF-cursus. Om ook onze verzekerden deel te laten nemen, plaatsten wij wekelijks een blog over de cursusavond.

Overzicht van de blogs

Meer informatie over Stichting Student en Leefstijl kun je vinden op de website van Stichting Student en Leefstijl.