Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Qwiek.up voor de Olympiaweg

De Qwiek.up creëert een audiovisuele beleving voor cliënten, waardoor ze meegenomen worden in hun persoonlijke belevingswereld. De medewerkers kunnen op deze manier op gezette momenten de zorg voor cliënten prettig(er) maken en dat juichen wij toe. Via Fonds Hartewensen ondersteunen wij deze Hartewens.
Sfeerbeeld

Qwiek.up

De Qwiek.up is speciaal ontwikkeld en geproduceerd voor de toepassing van belevingsgerichte zorg. Het belangrijkste bij belevingsgerichte zorg is het centraal stellen van de cliënt, we hebben immers te maken met mensen die allemaal uniek zijn. De Qwiek.up richt zich op de cliënt, maar vergeet de zorgverlener niet. De Qwiek.up creëert een audiovisuele beleving voor cliënten, waardoor ze meegenomen worden in hun persoonlijke belevingswereld.

De medewerkers kunnen op gezette momenten de zorg voor cliënten prettig(er) maken. Cliënten kunnen een rustige belevingsfilm zien die op hun prikkelarme sensitieve functies geënt zijn. Hierdoor worden ze minder gespannen en worden bijvoorbeeld ook geprikkeld om niet in slaap te vallen. Ook kan de Qwiek.up gebruikt worden als mensen nog even moeten wachten op de zorg. Als overbruggingsmoment.

Meer informatie

Meer informatie over de Qwiek.up vindt u hier.