Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws. Wil je niets missen en elke maand onze nieuwsbrief ontvangen? Abonneer je gemakkelijk online. Wat we organiseren in jouw buurt, lees je in onze agenda. Persberichten vind je hier.
Nieuws

Verzekeringswinkels Alphen aan den Rijn en Hoofddorp sluiten

Het klantbezoek aan de verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid is de afgelopen jaren sterk gedaald. Logisch, want de meeste verzekeringszaken kun je inmiddels snel en makkelijk online regelen. En voor persoonlijk contact kiezen mensen vooral de telefoon. Daarom sluiten we vanaf 1 februari de winkels in Alphen aan den Rijn en Hoofddorp en investeren we extra in onze online dienstverlening.

Lees verder
Nieuws

Samen de Leiden Marathon lopen

Hoe worden wij samen de gezondste regio van Nederland? Door te laten zien hoe leuk en gezond samen bewegen is! Voor de 32e editie van de Leiden Marathon bieden we onze verzekerden daarom een leuke korting van 10% voor de ’10 van Zorg en Zekerheid’.

Lees verder
Blog

Gratis schoonmaakster (€ 4000 p. m.)

Fraude door verzekerden of zorgverleners kan ervoor zorgen dat zorgkosten voor jou onnodig omhoog gaan. Daarom doen wij veel om fraude te voorkomen. Hieronder het verhaal over een zorgaanbieder die verpleging en verzorging declareerde voor €4000,- per verzekerde per maand, maar eigenlijk alleen huishoudelijke hulp leverde.

Lees verder