Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws van Zorg en Zekerheid en welke evenementen wij en onze partners organiseren bij jou in de buurt. Wil je niets missen en elke maand onze nieuwsbrief ontvangen? Abonneer je gemakkelijk online.
Nieuws

Social Shuffle nog steeds actueel

Zet kinderen regelmatig op een andere plek in de klas en de klas wordt socialer. Zorg en Zekerheid ontwikkelde in 2016 de Social Shuffle, een handige tool voor leerkrachten waarmee je eenvoudig en speels, samen met de kinderen, een nieuwe opstelling van de klas maakt.

Lees verder
Nieuws

Fiets je ook mee met De Ronde om Alphen?

De Ronde om Alphen is dé fietstocht voor sportieve fietsers in het Groene Hart. Voor zowel de amateurs als de professionals. Dus schrijf je snel in met de kortingscode van Zorg en Zekerheid en doe mee!

Lees verder
Nieuws

Penders/OIM Voetzorg failliet

Penders/OIM Voetzorg (Feeture B.V.), een leverancier van orthopedische schoenen, is onlangs failliet gegaan. Bent u klant bij Penders/OIM Voetzorg? Lees dan hier wat u kunt doen.

Lees verder
Nieuws

Wel of geen contract?

Zorg en Zekerheid heeft met zeer veel zorgaanbieders een contract voor 2023. Kies je een zorgaanbieder zonder contract? Lees dan hier wat betekent voor je vergoeding.

Lees verder