Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws. Wil je niets missen en elke maand onze nieuwsbrief ontvangen? Abonneer je gemakkelijk online. Wat we organiseren in jouw buurt, lees je in onze agenda. Persberichten vind je hier.
Nieuws

Gezond omgaan met werkstress

Wist je dat stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1 is. Maar er is goed nieuws! Je kunt vandaag nog beginnen met gezond(er) omgaan met stress op je werk. Benieuwd hoe je dat kunt doen? Lees hieronder de vijf tips om meer balans te krijgen.

Lees verder
Nieuws

Het mantelzorgverhaal van Marlies

In Nederland zijn er ongeveer 5 miljoen mantelzorgers. Dit zijn 16-plussers die mantelzorg geven aan hun partner, familie, vriend of buur die hulp nodig heeft vanwege lichamelijke, psychische, verstandelijke beperkingen. Marlies Guezen werkt als HR-adviseur bij Zorg en Zekerheid en is een van die mantelzorgers. In het kader van de Dag van de Mantelzorg vertelt zij haar verhaal.

Lees verder
Nieuws

Hogere tarieven paramedische beroepen

Zorg en Zekerheid hecht veel waarde en belang aan paramedische zorg. Daarom maken we vandaag bekend dat wij onze tarieven voor fysiotherapie per 1 januari 2023 met 5,1% verhogen. De index voor andere paramedische beroepen wordt met 1,4% extra verhoogd.

Lees verder