Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws van Zorg en Zekerheid en welke evenementen wij en onze partners organiseren bij jou in de buurt. Wil je niets missen en elke maand onze nieuwsbrief ontvangen? Abonneer je gemakkelijk online.
Nieuws

Wel of geen contract?

Zorg en Zekerheid heeft met zeer veel zorgaanbieders een contract voor 2023. Kies je een zorgaanbieder zonder contract? Lees dan hier wat betekent voor je vergoeding.

Lees verder
Nieuws

Verzekeringswinkels Alphen aan den Rijn en Hoofddorp sluiten

Het klantbezoek aan de verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid is de afgelopen jaren sterk gedaald. Logisch, want de meeste verzekeringszaken kun je inmiddels snel en makkelijk online regelen. En voor persoonlijk contact kiezen mensen vooral de telefoon. Daarom sluiten we vanaf 1 februari de winkels in Alphen aan den Rijn en Hoofddorp en investeren we extra in onze online dienstverlening.

Lees verder
Blog

Gratis schoonmaakster (€ 4000 p. m.)

Fraude door verzekerden of zorgverleners kan ervoor zorgen dat zorgkosten voor jou onnodig omhoog gaan. Daarom doen wij veel om fraude te voorkomen. Hieronder het verhaal over een zorgaanbieder die verpleging en verzorging declareerde voor €4000,- per verzekerde per maand, maar eigenlijk alleen huishoudelijke hulp leverde.

Lees verder