Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws van Zorg en Zekerheid en welke evenementen wij en onze partners organiseren bij jou in de buurt. Wil je niets missen en elke maand onze nieuwsbrief ontvangen? Abonneer je gemakkelijk online.
Nieuws

Hoe voorkom je een winterdip?

Een winterdip is een milde vorm van een winterdepressie. Je bent vooral moe en je hebt weinig energie. Je hebt de neiging om jezelf terug te trekken. Veel mensen hebben er last van, maar wat kun je eraan doen om dit jaar een winterdip te voorkomen? Lees het hier.

Lees verder
Nieuws

Word vrijwilliger bij het Zorg en Zekerheid Circuit!

Vrijwilligerswerk heeft vele voordelen.Het is goed voor je gezondheid, je bouwt sociale contacten op, bent actief bezig en voelt je nuttig. Een mooie tijdsbesteding dus! Bij iedere loop van het Zorg en Zekerheid Circuit zijn ongeveer 100 vrijwilligers betrokken. Nieuwe vrijwilligers zijn daarom altijd welkom.

Lees verder
Nieuws

Gezond omgaan met werkstress

Wist je dat stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1 is. Maar er is goed nieuws! Je kunt vandaag nog beginnen met gezond(er) omgaan met stress op je werk. Benieuwd hoe je dat kunt doen? Lees hieronder de vijf tips om meer balans te krijgen.

Lees verder