Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Gun jezelf een goed gesprek over je gezondheid

Nieuws
Woon je in de gemeente Alphen aan den Rijn, Leiden of Zoeterwoude? En heb je stress of zit je niet lekker in je vel? Of maak je je zorgen over hoe je woont of over hoe je moet rondkomen met je geld? Dit heeft allemaal invloed op je gezondheid. Gun jezelf een goed gesprek over jouw situatie en maak snel een afspraak.

Niet ziek, maar hoe gezond ben je verder?

Corona doet veel met ons leven. We proberen er samen voor te zorgen dat zoveel mogelijk Nederlanders gezond blijven. Maar gezond blijven is meer dan niet ziek zijn. Het gaat bijvoorbeeld ook om lekker in je vel zitten, contact hebben met anderen en genieten van je leven.

Praten over (positieve) gezondheid

Gezond zijn en blijven hangt dus met veel samen. Wat speelt er bij jou? Wat is voor jou belangrijk? En wil je iets veranderen?

GGD Hollands Midden biedt je, samen met Zorg en Zekerheid, minstens drie goede gesprekken over je gezondheid aan. Samen met een zorg- of welzijnsmedewerker kijk je eerst naar je situatie nu. De medewerker gebruikt hiervoor een hulpmiddel voor een beter gesprek: Positieve Gezondheid. Je bepaalt tijdens het gesprek wat voor jou en jouw gezondheid belangrijk is en wat je wilt veranderen. Het gaat erom dat jij je gezond voelt, op de manier die bij jou past. Daarna bepalen jullie samen welke stappen je kunt zetten om je doel te bereiken.

Sfeerbeeld

Afspraak maken

Woon je in de gemeente Alphen aan den Rijn, Leiden of Zoeterwoude? En heb je een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid? Bel of mail dan met een van onderstaande personen voor je eerste gesprek. De gesprekken worden vergoed, dus je hoeft zelf niets te betalen.

In Alphen aan den Rijn kun je bellen of mailen met:

In Leiden zijn beschikbaar:

Woon je in Zoeterwoude? Neem dan contact op met:

Meer informatie? Lees hier de folder van de GGD Hollands Midden.