Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Hoe gezond is jouw buurt?

Nieuws
Wat vind jij van je eigen gezondheid? Helpt jouw buurt jou om de gezondste versie van jezelf te zijn? Of heb je een idee hoe het nog beter kan? Zorg en Zekerheid hoort het graag van je.
Sfeerbeeld

Deze zomer maakten we een roadtrip door de regio. We luisterden naar zorgverleners, leden van sportclubs, werkgevers, ouders, leraren, studenten en andere inwoners. Ze vertelden ons over hun levens. Waar ze blij mee zijn en wat nog beter kan om de gezondste versie van zichzelf te zijn.

Nu is het woord aan jou

Laat ons weten waar jij gelukkig en gezond van wordt. Helpt je buurt daarbij of valt er nog genoeg te verbeteren? Hoe is het contact met je buren en wat vind je nog meer belangrijk? We horen het graag van je.

Ook zijn we heel benieuwd of en waar je ons tegenkomt in jouw buurt. Samen met zorgverleners, gemeenten en andere partijen zetten wij ons actief in voor zorg en gezondheid. Daarnaast helpen we om jouw buurt gezonder te maken, bijvoorbeeld met projecten op het gebied van fysieke fitheid, mentale gezondheid en sociaal en financieel meedoen.

Meedoen?

Woon je in (de buurt van) het Groene Hart van de Randstad? Vul dan onze vragenlijst in. En vertel ons hoe we jou nog beter kunnen helpen de gezondste versie van jezelf te zijn. Je vindt het onderzoek op zorgenzekerheid.nl/onderzoek. Alvast bedankt voor je hulp.