Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Penders/OIM Voetzorg failliet

Nieuws
Penders/OIM Voetzorg (Feeture B.V.), een leverancier van orthopedische schoenen, is onlangs failliet gegaan. Bent u klant bij Penders/OIM Voetzorg? Lees dan hier wat u kunt doen.

Zorg en Zekerheid is vorige week op de hoogte gesteld van de situatie bij Penders/OIM Voetzorg. Samen met de andere zorgverzekeraars is geprobeerd met het bedrijf tot goede afspraken te komen. Dit ging over financiële ondersteuning en continuïteit van de zorg voor huidige klanten.

Helaas is het niet gelukt een faillissement te voorkomen. De vestigingen van Penders/OIM Voetzorg zijn voorlopig gesloten.

Informatie voor klanten

Bent u klant bij Penders/OIM Voetzorg en verzekerd bij Zorg en Zekerheid?

  1. Als er op dit moment geen aanpassingen aan uw orthopedische schoenen nodig zijn, hoeft u niets te doen.
  2. Is dit wel het geval? Dan ontvangt u binnenkort informatie van Penders/OIM Voetzorg. Voor spoed kunt u contact opnemen met ons team Zorgadvies en Bemiddeling.
  3. U kunt ook zelf, via onze Zorgzoeker, een andere leverancier vinden.
  4. Of u kiest ervoor af te wachten. De bewindvoerder onderzoekt op dit moment de mogelijkheden voor een eventuele doorstart. Er bestaat dus een kans dat een andere organisatie de zorg van Penders/OIM overneemt.

    Update 13 maart:
    de (zorg)activiteiten worden overgenomen door Scharenborg Groep. Meer informatie: Penders Voetzorg | Jouw voeten, onze zorg