Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball Nederlands kampioen!

Nieuws
Gisteren sleepte ZZ Leiden Basketball het vierde landskampioenschap in de wacht. Wij feliciteren ons team met het behalen van deze titel. Als hoofdsponsor zijn we heel erg trots op deze prestatie, die om een aantal redenen extra bijzonder is.

Extra bijzondere overwinning

Niet alleen staat na acht jaar de Kampioensbeker weer in Leiden, ook heeft het team ZZ Leiden Basketball dit weten klaar te spelen in een bijzonder jaar waarin ze zonder publieksaanmoedigingen het beste van zichzelf moesten geven. Keer op keer. En met dit geweldige succes!

En we feliciteren niet alleen de spelers natuurlijk. Zonder de vele vrijwilligers en de bestuursleden die zich ook zijn blijven inzetten was dit nooit gelukt. Zorg en Zekerheid wil ook hen via deze weg heel erg bedanken en feliciteren met dit resultaat. Proficiat!

Sfeerbeeld

Foto: Marja van Tilburg

Vooruitkijken

Natuurlijk kijken we met elkaar ook meteen reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen waarin we er wel weer voor ZZ Leiden kunnen zijn. Live aanmoedigen, ons met elkaar schor schreeuwend op de banken in de Vijfmeihal. Als hoofdsponsor Zorg en Zekerheid vinden we het fantastisch letterlijk en figuurlijk mensen in beweging te krijgen. Van mensen ontvangen als gast bij een wedstrijd tot het aanbieden van een clinic op middelbare scholen om zelf een balletje te scoren met je favoriete ZZ Leiden basketballer. Hier om samen te werken aan de gezondste versie van jezelf met inspanning én ontspanning.

Alle basketballiefhebbers, gefeliciteerd!

Het verslag van de wedstrijd lees je op de website van ZZ Leiden Basketball.