Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Informatie voor de pers

Heb je een vraag over een persbericht of wil je persoonlijk contact met onze perswoordvoerder? Je kunt Annemargreet Zijlman bereiken via onderstaande contactgegevens.

annemargreet.zijlman@zorgenzekerheid.nl
(071) 5 825 172
(06) 40 084 362

Persbericht

GGZ Rivierduinen gaat over op Horizontaal Toezicht

Zorg en Zekerheid stimuleert horizontaal toezicht en daarmee het vooraf met elkaar in gesprek gaan over mogelijke risico’s in de registratieprocessen. "Mooi dat GGZ Rivierduinen, de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in de regio, nu ook deze stap maakt."

Lees verder
Persbericht

Beeldzorg delen in de thuiszorg

Sinds deze maand kunnen cliënten van zorgorganisatie Roomburgh gebruikmaken van beeldzorg. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met het beeldzorgteam van Marente. Mede mogelijk gemaakt door Zorg en Zekerheid.

Lees verder
Persbericht

Medicijn-APK hoort bij de apotheker (en niet bij de huisarts)

De Patiëntenfederatie vindt dat huisartsen jaarlijks een gesprek moeten voeren met patiënten die langer dan een jaar medicijnen slikken. Bijzonder, vindt Zorg en Zekerheid. "In onze regio's voert de apotheker deze gesprekken al jaren. Dat is immers dé specialist als het gaat om geneesmiddelen."

Lees verder
Persbericht

Samen in de regio invulling geven aan de IZA-afspraken

Ferdinand Oppenhuizen, huisarts en medisch adviseur bij de eerste multidisciplinaire regio-organisatie van Nederland, vertelt samen met bestuursvoorzitter Ton van Houten van Zorg en Zekerheid, over het belang van de handtekening onder het Integraal Zorgakkoord. En over de plannen voor de regio Zuid-Holland Noord.

Lees verder