Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Informatie voor de pers

Heb je een vraag over een persbericht of wil je persoonlijk contact met onze perswoordvoerder? Je kunt Annemargreet Zijlman bereiken via onderstaande contactgegevens.

annemargreet.zijlman@zorgenzekerheid.nl
(071) 5 825 172
(06) 40 084 362

Persbericht

Stijging zorgpremie Zorg en Zekerheid lager dan verwacht

De zorgpremie voor de Zorg Zeker Polis stijgt in 2024 met 5,7%. Door betere samenwerking tussen zorgprofessionals onderling en tussen zorg en welzijn kan Zorg en Zekerheid de zorgkosten beheersbaar houden. Daarbij roepen we de Rijksoverheid op een miljard uit de zorg in het gemeentefonds te stoppen. "Daar wordt de bevolking beter van én je bespaart op zorgkosten."

Lees verder
Persbericht

Gemeente Voorschoten kiest weer voor Zorg en Zekerheid

Goed nieuws voor inwoners van Voorschoten met een lager inkomen: de gemeente gaat weer samenwerken met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Met de gemeentepolis krijg je een ruime dekking, korting van Zorg en Zekerheid en een maandelijkse bijdrage van de gemeente.

Lees verder
Persbericht

Meer wijkzorg in Amstelveen dankzij samenwerking

Goed nieuws voor inwoners en verwijzers: Brentano, Amstelring en Zonnehuisgroep Amstelland kunnen meer mensen wijkzorg bieden omdat ze op meerdere vlakken samenwerken. Deze pilot wordt mede mogelijk gemaakt door Amstelland Zorg en Zorg en Zekerheid.

Lees verder