Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Uw bedrijf vitaal met InZZet

Wist u dat een vitaler bedrijf een productiever bedrijf is? Met InZZet werken uw medewerkers met Zorg en Zekerheid aan een vitalere, productievere en positievere organisatie. Bekijk de mogelijkheden van InZZet.

In drie stappen een vitaal bedrijf

InZZet helpt uw medewerkers om de gezondste versie van zichzelf te worden. Met een programma op maat werken we preventief aan de vitaliteit van uw medewerkers. Met trainingen, workshops en interventies van onze gespecialiseerde providers. Het resultaat? Ze zitten lekkerder in hun vel, zijn productiever, energieker en gelukkiger.

Van een vitale organisatie plukt iedereen de vruchten. Aandacht voor vitaliteit zorgt niet alleen voor gelukkige medewerkers, ook verzuimcijfers en -kosten dalen. Uw senior relatiemanager bespreekt graag wat InZZet voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact met mij op

De voordelen van InZZet

  • Van inzicht tot interventie
  • Vitaliteitsadvies op maat
  • Gebruik maken van de expertise van onze providers
Sfeerbeeld

Stap 1: Inzicht

Verbeteren begint met inzicht krijgen. Onze vitaliteitsscan geeft volledig anoniem een goed beeld van de vitaliteit van uw medewerkers. Met de persoonlijke en gratis Gezondheidscheck krijgen medewerkers inzicht in hun eigen gezondheid.

Meer over inzicht

Stap 2: Bewustwording

Na inzicht volgt bewustwording. Promotie, workshops en trainingen voor u en uw medewerkers. De volgende thema's staan centraal: fysiek, mentaal en leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan werkplekadvies, geldzorgen, werkstress en goed slapen.

Meer over bewustwording

Stap 3: Interventie

In het kader van fysiek, mentaal en leefstijl bieden we verschillende diensten voor werknemers, leidinggevenden en HR-medewerkers. Van online zelfhulp tot persoonlijke coaching. En trainingen en workshops op afstand of op locatie.

Meer over interventies

Meer weten over InZZet?

Benieuwd wat InZZet voor uw werknemers kan betekenen? Uw senior relatiemanager vertelt er graag meer over. Tijdens een vrijblijvend gesprek over vitaliteit bekijken we samen de mogelijkheden van InZZet voor uw bedrijf.

Contact opnemen

Team Zakelijke markt

De collectieve zorgverzekering die past bij uw organisatie

Bent u een groot of klein bedrijf? Of bent u zelfstandig ondernemer, of werkzaam bij een gemeente of vereniging? Voor ieder type organisatie hebben wij een collectieve zorgverzekering. U en uw werknemers (en hun gezinsleden) profiteren hiermee van korting op de premie.

Buiten lunchen aan picknicktafel

Meer lezen