Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Bewustwording met InZZet

Met organisatieadvies voor uw bedrijf en een gezondheidscheck voor uw medewerkers geven wij u inzicht in hoe uw organisatie ervoor staat. Inzicht is de basis voor de volgende stappen.

Activeer uw organisatie

Wij maken voor u (digitale) middelen die u kunt gebruiken om de verschillende onderdelen van het InZZet bedrijfszorgprogramma bij uw medewerkers te promoten. Daarnaast kunnen wij ook stands voor op locatie leveren, waardoor dit programma nog meer zichbaar wordt onder uw medewerkers.

Workshops en trainingen op maat

Naast de middelen geven wij ook workshops en trainingen. Hierin is veel te kiezen: op afstand of op locatie, individueel of in groepsverband en over verschillende thema's: fysiek, mentaal en leefstijl.

Sfeerbeeld

Fysiek

Op het gebied van fysiek leren uw medewerkers alles op het gebied van houding, belasting en ergonomie. Hoeveel kan ik mijn lichaam maximaal belasten en wat is een goede werkplek? Zomaar twee vragen die tijdens workssops, trainingen en adviessessie aan bod komen.

Sfeerbeeld

Mentaal

Mentale weerbaarheid is een belangrijk onderwerp op iedere werkvloer. Het wordt zelfs steeds belangrijker. Voor uw medewerkers is het belangrijk om ook zelf te weten waar hun grenzen liggen. En hoe ze werk en prive in balans houden. Met deze onderwerpen gaan ze aan de slag tijdens de verschillende trainingen.

Sfeerbeeld

Leefstijl

Fijn werken begint met lekker in je vel zitten. Een krachtige en weerbare medewerker is vaak veel beter in staat om zijn werk te doen. Leefstijl bepaalt voor een groot deel hoe lekker iemand in zijn of haar vel zit. Tijdens onze trainingen duiken we dieper in voedingspatronen en beweging. We kijken samen waar verbetering mogelijk is of hoe goed nog beter kan worden.

Sfeerbeeld

Meer weten over InZZet?

Benieuwd wat InZZet voor uw werknemers kan betekenen? Uw senior relatiemanager vertelt er graag meer over. Tijdens een vrijblijvend gesprek over vitaliteit bekijken we samen de mogelijkheden van InZZet voor uw bedrijf.

Contact opnemen

Team Zakelijke markt