Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Bewustwording met InZZet

Met vitaliteitsadvies op maat voor uw bedrijf en een gezondheidscheck voor uw medewerkers geven wij u inzicht in hoe uw organisatie ervoor staat. Inzicht is de basis voor de volgende stappen.

Activeer uw organisatie

Wij ondersteunen u met (digitale) middelen die u kunt gebruiken om de verschillende onderdelen van het InZZet bedrijfszorgprogramma bij uw medewerkers te promoten. Daarnaast kunnen wij ook stands voor op locatie leveren, waardoor dit programma nog meer zichtbaar wordt onder uw medewerkers.

Workshops en trainingen op maat

Onze gespecialiseerde providers bieden tal van workshops en trainingen voor werknemers, leidinggevenden en HR-medewerkers. Hierin is veel te kiezen: op afstand of op locatie, individueel of in groepsverband en over verschillende thema's: fysiek, mentaal en leefstijl.

Sfeerbeeld

Fysiek

Op het gebied van fysiek leren uw medewerkers alles op het gebied van houding, belasting en ergonomie. Hoeveel kan ik mijn lichaam maximaal belasten en wat is een goede werkplek? Zomaar twee vragen die tijdens workshops, trainingen en adviessessies aan bod komen.

Sfeerbeeld

Mentaal

Mentale weerbaarheid is een belangrijk onderwerp op iedere werkvloer. Het wordt zelfs steeds belangrijker. Voor uw medewerkers is het belangrijk om ook zelf te weten waar hun grenzen liggen. En hoe ze werk en privé in balans houden. Hiervoor zijn verschillende vormen mogelijk. Denk aan een workshop voor leidinggevenden
voor het signaleren en herkennen van psychische klachten. Of de online zelfhulpmodules van mirro. Hiermee kunnen uw medewerkers laagdrempelig aan de slag met onderwerpen als werkstress, geldzorgen, slaap en mantelzorg.

Sfeerbeeld

Leefstijl

Fijn werken begint met lekker in je vel zitten. Een krachtige en weerbare medewerker is vaak veel beter in staat om zijn werk te doen. Leefstijl bepaalt voor een groot deel hoe lekker iemand in zijn of haar vel zit. Tijdens onze trainingen duiken we dieper in voedingspatronen en beweging. We kijken samen waar verbetering mogelijk is of hoe goed nog beter kan worden. Dit kan via persoonlijke coaching (online of op locatie), maar ook met workshops zoals “Feiten en fabels over voeding” en “Body in balans”.

Sfeerbeeld

Meer weten over InZZet?

Benieuwd wat InZZet voor uw werknemers kan betekenen? Uw senior relatiemanager vertelt er graag meer over. Tijdens een vrijblijvend gesprek over vitaliteit bekijken we samen de mogelijkheden van InZZet voor uw bedrijf.

Contact opnemen

Team Zakelijke markt