Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Interventies

Wij bieden online zelfhulpmodules en persoonlijke coaching voor uw medewerkers.

Online zelfhulp

De online zelfhulpmodules richten zich op de drie thema's: fysiek, mentaal en leefstijl.

Fysiek

Uw medewerkers kunnen gebruikmaken van een kennisbank waarop meer dan 125 fysieke klachten én oplossingen staan uitgelegd. U kunt hierbij denken aan oefeningen, tips en instructievideo's.

Mentaal

Voor dit thema zijn er modules voor mensen met lichte psychische klachten. Deze modules zijn om te voorkomen dat uw medewerkers klachten krijgen of dat eventuele bestaande klachten erger worden. De modules zijn actiegericht. Dit betekent dat uw medewerkers oefeningen en tests kunnen doen. Zij krijgen tips en kunnen lezen over ervaringen van anderen. De modules bevatten ook educatie.

Bekijk de module 'Grip op coronastress'

Leefstijl

Op het gebied van leefstijl bieden we verschillende programma's aan: voedingsprogramma's, beweegprogramma's en mindfulnessprogramma's. Op het leefstijlplatform worden via een forum ervaringen en tips gedeeld en hier kunnen uw medewerkers gezonde recepten vinden.

Persoonlijke coaching

Voor uw medewerkers zijn er ook 1-op-1 interventies beschikbaar met persoonlijke begeleiding. Voorbeelden hiervan zijn: chatten met een fysiotherapeut of videocoaching op locatie, slaapcoaching en stoppen-met-roken programma's.

Meer weten over InZZet?

Benieuwd wat InZZet voor uw werknemers kan betekenen? Uw senior relatiemanager vertelt er graag meer over. Tijdens een vrijblijvend gesprek over vitaliteit bekijken we samen de mogelijkheden van InZZet voor uw bedrijf.

Contact opnemen

Team Zakelijke markt

Verder lezen