Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Interventies

De interventies die wij aanbieden met onze gespecialiseerde providers gaan van online zelfhulptools tot persoonlijke coaching. En kunnen zowel op locatie als op afstand.

Online zelfhulp

De online zelfhulpmodules richten zich op de drie thema's: fysiek, mentaal en leefstijl.

Fysiek

Uw medewerkers kunnen gebruikmaken van een kennisbank waarop meer dan 125 fysieke klachten én oplossingen staan uitgelegd. Hier vinden zij een ruim aanbod van oefeningen, tips en instructievideo's. Maar ook chatten met een fysiotherapeut of videocoaching op locatie behoren tot de mogelijkheden.

Mentaal

Voor dit thema zijn er modules voor mensen met lichte psychische klachten. Hiermee kunnen uw medewerkers laagdrempelig aan de slag met onderwerpen als werkstress, geldzorgen, slaap en mantelzorg. Deze modules zijn om te voorkomen dat uw medewerkers klachten krijgen of dat eventuele bestaande klachten erger worden. De modules zijn actiegericht. Dit betekent dat uw medewerkers oefeningen en tests kunnen doen. Zij krijgen tips en kunnen lezen over ervaringen van anderen. Alle hulpmodules worden ondersteund met GGZ-professionals.

Naast de zelfhulpmodules is er ook de 'Beter in je vel’- lijn voor snelle en anonieme coaching van uw medewerkers.

Leefstijl

Op het gebied van leefstijl bieden we verschillende programma's aan over voeding en beweging. Ook slaapcoaching, mindfulness en stoppen-met-roken programma’s behoren tot het aanbod.   

Persoonlijke coaching

Voor uw medewerkers zijn er ook 1-op-1 interventies beschikbaar met persoonlijke begeleiding. Voorbeelden hiervan zijn: chatten met een fysiotherapeut of videocoaching op locatie, slaapcoaching en stoppen-met-roken programma's.

Meer weten over InZZet?

Benieuwd wat InZZet voor uw werknemers kan betekenen? Uw senior relatiemanager vertelt er graag meer over. Tijdens een vrijblijvend gesprek over vitaliteit bekijken we samen de mogelijkheden van InZZet voor uw bedrijf.

Contact opnemen

Team Zakelijke markt

Verder lezen