Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Contact met een relatiemanager

Wij houden het belang van werkgevers goed in het oog. Wij realiseren ons dat wij er voor u zijn en niet andersom.

Onze Senior Relatiemanagers

Jacqueline van der Born

Jacqueline van der Born

"Als ambassadeur van Zorg en Zekerheid vind ik het persoonlijk contact met relaties erg belangrijk. Ik werk vanuit passie en plezier en heb een oplossingsgerichte instelling. Graag geef ik advies over de mogelijkheden en meerwaarde van een collectieve ziektekostenverzekering. Ook is er aandacht om het verzuim tegen te gaan en medewerkers zo lang mogelijk vitaal en inzetbaar te houden. Met veel enthousiasme ga ik het gesprek met u aan."

Contact met Jacqueline van der Born

Sfeerbeeld

Doris Le Fevre

"Met een persoonlijke aanpak richten we samen uw collectiviteit in op de behoefte van uw organisatie. Het doel: een passende zorgverzekering voor uw werknemers die hen helpt indien zorg nodig is. Daarnaast wil Zorg en Zekerheid met u als werkgever het vliegwiel zijn om uw medewerkers blijvend gezonder en vitaler te maken. Dit drijft mij en geeft mij energie en werkplezier! Graag zou ik u willen adviseren over onze mogelijkheden bij Zorg en Zekerheid."

Contact met Doris Le Fevre

Sfeerbeeld

Robbert Jan de Waal

"Graag ga ik met u het persoonlijke gesprek aan. Ik geloof in de kracht van betrokkenheid, de kracht van samen, dat er vanuit een gedeelde zorg voor uw personeel een passende zorgpropositie ontwikkeld kan worden die aansluit op de behoeften van uw medewerker en uw organisatie. Gedrevenheid, een hoge mate van klantgerichtheid en een scherp en sensitief oog voor kansen en groei zijn eigenschappen die mij kenmerken en waar ik u graag kennis mee wil laten maken!"

Contact met Robbert Jan