Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Informatie voor de pers

Heb je een vraag over een persbericht of wil je persoonlijk contact met onze perswoordvoerder? Je kunt Annemargreet Zijlman bereiken via onderstaande contactgegevens.

annemargreet.zijlman@zorgenzekerheid.nl
(071) 5 825 172
(06) 40 084 362

Persbericht

Jaarverslag 2022: regionale samenwerking stabiele factor in turbulent jaar

In 2022 zette Zorg en Zekerheid de kracht van regionale samenwerking landelijk op de kaart. De kroon op het jaar is de plek die regionale samenwerking in het Integraal Zorgakkoord heeft gekregen. Dit is de beste garantie om de zorg te transformeren en om verzekerd te blijven van passende zorg en een betaalbare premie.

Lees verder
Persbericht

GGZ Rivierduinen gaat over op Horizontaal Toezicht

Zorg en Zekerheid stimuleert horizontaal toezicht en daarmee het vooraf met elkaar in gesprek gaan over mogelijke risico’s in de registratieprocessen. "Mooi dat GGZ Rivierduinen, de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in de regio, nu ook deze stap maakt."

Lees verder
Persbericht

Beeldzorg delen in de thuiszorg

Sinds deze maand kunnen cliënten van zorgorganisatie Roomburgh gebruikmaken van beeldzorg. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met het beeldzorgteam van Marente. Mede mogelijk gemaakt door Zorg en Zekerheid.

Lees verder
Persbericht

Medicijn-APK hoort bij de apotheker (en niet bij de huisarts)

De Patiëntenfederatie vindt dat huisartsen jaarlijks een gesprek moeten voeren met patiënten die langer dan een jaar medicijnen slikken. Bijzonder, vindt Zorg en Zekerheid. "In onze regio's voert de apotheker deze gesprekken al jaren. Dat is immers dé specialist als het gaat om geneesmiddelen."

Lees verder