Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Informatie voor de pers

Heb je een vraag over een persbericht of wil je persoonlijk contact met onze perswoordvoerder? Je kunt Annemargreet Zijlman bereiken via onderstaande contactgegevens.

annemargreet.zijlman@zorgenzekerheid.nl
(071) 5 825 172
(06) 40 084 362

Persbericht

Zuid-Holland Noord komt met regiovisie als antwoord op code rood

Met de regiovisie is Zuid-Holland Noord een van de eerste regio’s die concrete afspraken maakt om de belangrijkste regionale zorgopgaven aan te pakken. De regiovisie vloeit voort uit een samenwerking tussen de ouderenzorgorganisaties in de regio en het zorgkantoor Zorg en Zekerheid.

Lees verder
Persbericht

Alrijne Zorggroep en Zorg en Zekerheid maken ook meerjarenafspraak voor herstelzorg

Zorgen dat er ook in de toekomst voldoende goede en betaalbare herstelzorg in de regio beschikbaar is. Dat is het doel van de vijfjarige overeenkomst voor herstelzorg die Zorg en Zekerheid en Alrijne Zorggroep hebben gesloten, naast de al lopende meerjarenovereenkomst voor ziekenhuiszorg. Dit is uniek, omdat er ruimte is om inhoudelijk samen te werken en doelen te realiseren.

Lees verder
Persbericht

Onderzoek bewijst waarde Positieve Gezondheidsgesprek

Meer werkplezier, de juiste zorg en hulp voor inwoners zodat zij een betere gezondheid en meer eigen regie ervaren. Dat is het effect van het Positieve Gezondheidsgesprek. Zorg en Zekerheid geeft huisartsen daarom nu al de mogelijkheid deze zorg aan patiënten te bieden.

Lees verder
Persbericht

Zorg en Zekerheid tekent Green Deal 3.0

Vandaag kunnen organisaties de Green Deal Duurzame Zorg ondertekenen. Ook Zorg en Zekerheid doet dit, omdat we via zorginkoop, onze eigen bedrijfsvoering en beleggingsbeleid voor zowel de zorgverzekeraar als het zorgkantoor duurzame stappen hebben gezet. En daar zijn we trots op.

Lees verder