Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Hulp bij betalen

Heb je moeite met het betalen van je facturen van Zorg en Zekerheid? Wij helpen je graag met advies of een betalingsregeling.

Voorkom dat je een betalingsregeling nodig hebt

Niet meer uitgeven dan op je rekening staat is best een uitdaging. Geldfit helpt jou om je geldzaken fit te houden. Of om ze fit te krijgen. Op Geldfit.nl kun je een test doen. Heb je de vragen beantwoord? Dan krijg je een advies dat past bij jouw financiële situatie. Ook krijg je tips over welke organisaties je bij je geldzaken kunnen helpen. Deze organisaties vind je bij jou in de buurt.

Kies jouw betalingsregeling 

  • Betalingsregeling voor nog niet betaalde zorgpremie
  • Betaal je verplicht eigen risico vooruit
  • Betaal het verplicht en vrijwillig eigen risico en de eigen bijdrage achteraf gespreid

Betalingsregeling voor nog niet betaalde zorgpremie 

Heb je nog niet betaalde facturen voor de zorgpremie? Vul het aanvraagformulier in om te zien of je in aanmerking komt. Wij laten je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn. 

Betalingsregeling premie aanvragen

Betaal je verplicht eigen risico vooruit 

Heb je geen betalingsachterstand maar verwacht je de komende periode je verplicht eigen risico van € 385,- helemaal te gebruiken? Betaal dan je verplicht eigen risico vooruit in 10 termijnen van € 38,50. Je kan hier tot 31 januari voor kiezen. 

Lees meer over gespreid betalen eigen risico

Betaal het verplicht en vrijwillig eigen risico en de eigen bijdrage achteraf gespreid 

Je kunt je facturen voor eigen risico en eigen bijdrage ook achteraf gespreid betalen met betaalgemak. Hiermee betaal je het nog te betalen bedrag altijd binnen maximaal 12 maanden.

Lees meer over betaalgemak

Advies op maat bij betalingsregelingen 

Zijn jouw achterstanden hoog of wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om jouw financiële situatie te verbeteren.

 Neem contact op

Gemeentepolis voor mensen met een lager inkomen

Speciaal voor mensen met een lager inkomen is er de gemeentepolis. Met de gemeentepolis ben je uitgebreid verzekerd tegen een scherpe prijs. Je krijgt van ons korting op de premie en de gemeente betaalt ook mee.

Lees meer over de gemeentepolis

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Wil je het later nog een keer proberen?

Verder lezen