Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Premie en eigen risico betalen wanneer jou het beste uitkomt

Via automatische incasso

Je kunt zelf kiezen op welke datum wij jouw te betalen facturen afschrijven. Deze data gelden ook als je per jaar, halfjaar of kwartaal betaalt.

  • De 21e van de maand
  • De 25e van de maand
  • De laatste werkdag van de maand
  • De 8e van de maand

Bij de eerste drie mogelijkheden betaal je vóóraf. Als de incasso in het weekend of op een feestdag valt, schrijven we het bedrag op de eerst volgende werkdag af.

In MijnZZ kun je je voorkeursdag aanpassen. Als je geen keuze maakt, blijven wij de afschrijving op de laatste werkdag van de maand doen.

Als je de factuur zelf wilt overmaken

Als je ervoor kiest om je facturen zelf te betalen via de app of MijnZZ, of als je zelf overmaakt via je eigen bank, moet het bedrag vóór de 20e van de maand op onze rekening staan. Het IBAN van Zorg en Zekerheid is NL28 INGB 0000 1285 26.

Als de betaling niet lukt, ontvang je een e-mail of brief van ons

Betaal je ná de 20e of lukt onze automatische afschrijving niet? Dan sturen we een e-mail of brief met het verzoek om de betaling alsnog te doen.
Heb je betaalgemak of een betalingsregeling voor premie? Deze bedragen worden altijd automatisch afgeschreven.

Heb je betaald, maar krijg je toch bericht om te betalen? Kijk eerst op je bankrekening. Als je de afschrijving op jouw bankrekening ziet is alles in orde en hoef je geen contact op te nemen.

Facturen in de app en MijnZZ

Al jouw facturen staan in MijnZZ. Hier vind je ook een overzicht van je betalingen.

Voorkom dat je een betalingsregeling nodig hebt 

Niet meer uitgeven dan op je rekening staat is best een uitdaging. Geldfit helpt jou om je geldzaken fit te houden. Of om ze fit te krijgen. Op Geldfit.nl kun je een test doen. Heb je de vragen beantwoord? Dan krijg je een advies dat past bij jouw financiële situatie. Ook krijg je tips over welke organisaties je bij je geldzaken kunnen helpen. Deze organisaties vind je bij jou in de buurt. 

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Wil je het later nog een keer proberen?

Verder lezen