Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Onze InZZet providers

Voor InZZet werken wij samen met een aantal gespecialiseerde providers. Wij hebben deze zorgvuldig geselecteerd op hun kennis en ervaring op verschillende vlakken van vitaliteit.

Stichting Mirro

Stichting Mirro is gespecialiseerd in tooling voor mentale klachten. Met een zeer uitgebreid online platform bieden zij zelfhulp op verschillende niveaus. Van geldzorgen tot werkstress. De verschillende modules bevatten duidelijke informatie over de onderwerpen in de vorm van tekst en video. Ook zijn er oefeningen om direct mee aan de slag te gaan.

Bekijk Stichting Mirro

Sfeerbeeld
Sfeerbeeld

MyDailyLifestyle

Een gezonder leven begint bij het omgooien van gewoontes. Met workshops, inspiratiesessies en webinars begeleiden de coaches van MyDailyLifestyle uw medewerkers op het gebied van voeding en beweging. De interactieve sessies staan onder leiding van gespecialiseerde trainers. Samen met uw medewerkers doorbreken zij slechte patronen en maken zij goede gewoontes nog beter. MyDailyLifestyle biedt een zeer divers aanbod aan trainingen en workshops voor uw werknemers.

Bekijk MyDailyLifestyle

Hoe Zorg en Zekerheid kan helpen

Stress over geld of andere mentale klachten vormen snel een rem op iemand werk(plezier). Wij denken graag met u mee. Samen met onze gespecialiseerde partners helpen wij u graag bij uw bedrijfsvitaliteit. Met trainingen, workshops, inspiratiesessies en online tooling. Ook kunnen wij uw bedrijfscultuur en –vitaliteit in kaart brengen.

Interesse? Neem contact met ons op

Team Zakelijke markt

PSION

PSION is gespecialiseerd op het gebied van psychologische (werk)klachten. Vanuit hun expertise ondersteunen ze werknemers en werkgevers bij preventie, het vinden van oplossingen en activatie van uw medewerkers.

Bekijk PSION

Sfeerbeeld
Sfeerbeeld

HC Health

Werk kan op heel veel manieren lichamelijk belastend zijn. De één moet veel tillen, de ander moet heel de dag achter een bureau zitten. Hoe uw medewerkers ook werken, een foute houding ligt altijd op de loer. De specialisten van HC Health kunnen helpen met allerlei soorten belastingsproblemen.  HC Health biedt diverse vitaliteitsworkshop aan over zeer uiteenlopende thema's. Doel van de workshops is om samen met uw medewerkers een eerste stap richting gedragsverandering te zetten.

Bekijk HC Health

Niped

Niped is een kennisinstituut, gespecialiseerd in persoonlijke preventie, vroegdiagnostiek en e-health, dat inzet op voorkomen in plaats van genezen. Hun Persoonlijke Gezondheidscheck biedt uw medewerkers inzicht in gezondheid en leefstijl, én inspireert om hiermee aan de slag te gaan. U kunt bij Niped terecht om vitaliteit, inzetbaarheid en productiviteit binnen uw bedrijf te verhogen.

Bekijk Niped

Sfeerbeeld

Bekijk ook