Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Over ons

Een gezonde werkcultuur gaat over betrokkenheid. Aandacht voor werknemers. Wij geloven dat goede zorg dichtbij begint. Als betrokken zorgverzekeraar staan we daarom dichter bij de werkvloer. Werkgevers krijgen bij ons een persoonlijke senior relatiemanager. Iemand die betrokken is en verder denkt dan de geijkte oplossingen. Als het nodig is bieden we goede, betaalbare zorg in de buurt. Want iedere werknemer heeft recht op Zorg en Zekerheid.

Zorg dichtbij voor iedereen met uw eigen senior relatiemanager

Wij zijn een kleinschalige zorgverzekeraar met landelijke dekking. Zo bieden we het beste van twee werelden. Een persoonlijke aanpak met een eigen senior relatiemanager. En tegelijk een landelijke dekking, waardoor uw werknemers altijd toegang hebben tot de beste zorg bij hen in de buurt. Ook uw werknemers kunnen rekenen op onze persoonlijke aandacht. Team Zorgadvies en bemiddeling staat voor u klaar voor vragen over wachtlijstbemiddeling en second opinion.

Neem contact met ons op

Voordelige zorg voor iedereen met onze collectieve verzekeringen

Stijgende zorgkosten vormen voor steeds meer Nederlanders een probleem. Hierdoor is een collectieve zorgverzekering van een interessante optie uitgegroeid tot een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Voor elk bedrijf heeft Zorg en Zekerheid een geschikte verzekering met aantrekkelijke kortingen, uitstekende dekkingen en extra voordelen. Iedere werknemer is welkom bij ons, ongeacht leeftijd en gezondheid.

Lees hoe wij zorg verzekeren