Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Zorgverzekering voor uw werknemers

Wij zijn een kleinschalige zorgverzekeraar met landelijke dekking. Zo bieden we het beste van twee werelden: een persoonlijke aanpak met een eigen senior relatiemanager. En tegelijk een landelijke dekking waardoor uw werknemers altijd toegang hebben tot de beste zorg bij hen in de buurt.

Collectieve zorgverzekeringen

Stijgende zorgkosten vormen voor steeds meer Nederlanders een probleem. Hierdoor is een collectieve zorgverzekering van een interessante optie uitgegroeid tot een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Ook voor werkgevers hebben wij een geschikte verzekering met aantrekkelijke kortingen, uitstekende dekkingen en extra voordelen.

Voordelen voor u

 • Een collectieve zorgverzekering afgestemd op uw bedrijf of organisatie.
 • Persoonlijk advies en ondersteuning van uw vaste senior relatiemanager.
 • Wij bieden uitgebreide communicatieondersteuning naar uw werknemers. Dit bespaart u tijd en geld.
 • MijnZZ Zakelijk: online aan- en afmelden, actuele inzage in facturen en contractgegevens, altijd toegang tot overzichten van verzekerden en met digitale polisvoorwaarden.

  Voordelen voor uw werknemers

  • Aantrekkelijke korting op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen (m.u.v. Zorg Gemak Polis en AV-Gemak Regio en AV-Gemak).
  • Iedereen is welkom! Zorg en Zekerheid kijkt niet naar leeftijd of gezondheid.
  • Voor advies en zorgbemiddeling staat het team Zorgadvies en Bemiddeling klaar.
  • Makkelijk afsluiten en overstappen: wij regelen alles.

  Direct persoonlijk advies? Maak een afspraak met een van onze senior relatiemanagers.

  Uw bedrijf vitaal met InZZet

  Met InZZet maakt u uw bedrijf samen met uw medewerkers de gezondste versie van zichzelf. U gaat aan de slag met vitaliteit binnen uw organisatie. Hoe bepaalt u zelf. Samen stellen we een programma op de past bij de wensen van uw bedrijf en uw medewerkers. Bekijk wat InZZet kan doen voor uw organisatie.

  Bekijk InZZet

  Sfeerbeeld