Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Samen werken aan een betere buurt

Als regionale zorgverzekeraar willen wij jou helpen de gezondste versie van jezelf te worden. We kopen in onze regio’s de zorg in en werken samen met onze partners: zorg- en welzijnsprofessionals, gemeenten en andere lokale organisaties. Ook stimuleren en financieren we gezonde projecten vanuit onze Stichting Zorg en Zekerheid. Zo helpen we jou én jouw buurt.

Stichting Zorg en Zekerheid

Stichting Zorg en Zekerheid ondersteunt projecten die bijdragen aan een gezonde samenleving. Zoals een programma dat jongeren belangrijke life-skills of gezonde gewoontes leert. Door mensen te helpen de gezondste versie van zichzelf te worden, dragen wij ook bij aan een gezonde buurt en samenleving. En aan de toegang, betaalbaarheid, kwaliteit en innovatie van de gezondheidszorg.

Lees meer over onze Stichting en over het aanvragen van subsidie.

Partnerships

Projecten die we vanuit Stichting Zorg en Zekerheid ondersteunen zijn meestal van tijdelijke aard. Maar we gaan ook graag langdurige samenwerkingen aan. Hierbij focussen we ons op preventie. Denk aan voeding, beweging en ontspanning. Zo zijn we bijvoorbeeld trotse hoofdsponsor van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

Partnership aanvragen in 4 stappen

Ben jij op zoek naar een partner voor jouw evenement, een vereniging of project dat een gezonde leefstijl toejuicht en bevind jij je in onze regio?

  1. Controleer of je aanvraag in aanmerking komt voor een partnership.
  2. Vul het aanvraagformulier in en stuur deze samen met het projectplan en
    kostenbegroting in pdf-formaat
    via de e-mail in.
  3. Wij beoordelen je aanvraag. 
  4. Je krijgt bericht of de partnership wordt aangegaan of afgewezen.

Verder lezen