Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Sfeerbeeld

Stichting Zorg en Zekerheid

Stichting Zorg en Zekerheid steunt projecten die de samenleving gezonder maken. De ANBI-status garandeert dat het vermogen uitsluitend wordt besteed ten behoeve van het algemeen belang: de verbetering van de gezondheidszorg in de meest brede zin. De focus van de stichting ligt op informele zorg, preventie, duurzaamheid en educatie. Dankzij de Stichting Zorg en Zekerheid krijgen projecten die niet via de reguliere weg kunnen worden gefinancierd een kans.
Zo wordt jouw buurt gezonder en helpen wij jou de gezondste versie van jezelf te worden. Wil je met jouw vereniging of stichting een aanvraag doen?
Hieronder lees je meer over de voorwaarden en de procedure.
Sfeerbeeld

Stichting Zorg en Zekerheid steunt De Buurtcamping, waar bewoners elkaar op een bijzondere manier ontmoeten, wat zorgt voor vriendschap en een thuisgevoel.

Sfeerbeeld

Ook lokale basketbal communities,
waar jongeren van elkaar leren en hun talenten ontwikkelen, krijgen hulp van de Stichting Zorg en Zekerheid.

Sfeerbeeld

De Stichting Zorg en Zekerheid werkt samen met organisaties die patiënten en hun gezin begeleiden bij het omgaan met een ziekte als kanker of dementie.

Subsidie aanvragen in 4 stappen

  1. Check of je aanvraag in aanmerking komt voor subsidie.
  2. Vul het aanvraagformulier in en stuur deze samen met het projectplan, kostenbegroting en inschrijving in het UBO-register in pdf-formaat via de mail in.
  3. De Raad van Bestuur van Stichting Zorg en Zekerheid beslist over de toekenning van de aangevraagde subsidie.
  4. Je ontvangt bericht of subsidie is toegekend of afgewezen.

Jaarverslag

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar: stichting@zorgenzekerheid.nl.
Een minivakantie in de buurt!
Nieuws

Een minivakantie in de buurt!

Een minivakantie in de buurt en nieuwe mensen of juist oude bekenden ontmoeten! Het kon deze zomer weer op de Buurtcamping, in onder meer Leiden, Amstelveen en Alphen aan den Rijn.

Lees verder
Nieuws

Prachtige resultaten OOPOEH

Stichting OOPOEH zet zich in voor een actiever leven voor senioren en een leuker leven voor honden. Met effect! Benieuwd wat voor prachtige resultaten Stichting OOPOEH heeft bereikt? Lees het hier.

Lees verder
Nieuws

Fietsen door de Boterhuispolder

Net buiten Leiden vind je de eeuwenoude Boterhuispolder. Tijdens de vijftien kilometer lange ‘Familie Fiets en Food route’ fiets je door het prachtige landschap van deze polder, maar maak je ook kennis met de streekproducten die hier geproduceerd worden.

Lees verder
Nieuws

Doe jij al mee met Sportmaat?

In samenwerking met 3x3 Unites stond Stichting Maatvast stil bij het project Sportmaat. Het project Sportmaat stelt jongeren ouder dan twaalf jaar in de gelegenheid om gratis kennis te maken met diverse sporten, zoals boksen, bootcamp en basketbal.

Lees verder

De thema’s waarop onze stichting zich focust zijn onder meer:

  • Fitheid en conditie
  • Mentaal welbevinden
  • Sociaal meedoen
  • Financieel meedoen
  • Duurzaamheid
Sfeerbeeld