Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Over onze partners

Wij werken samen met contentpartners. Hieronder lees je meer informatie over Martine Vecht, Healthy Crew en Somnio.

Lydia Veerman

Lydia Veerman heeft twee passies: gezond eten én mensen helpen om hun doel te bereiken. Sinds 2006 begeleidt zij in haar praktijk mensen om hun gedrag ten opzichte van voeding te veranderen, zodat zij een gezonde levensstijl ontwikkelen waarbij zij zich gelukkig en gezond voelen.

Op RelaxFocus neemt zij je mee in de Weight Counseling Methode mét heerlijke recepten.

Somnio slaapexperts

Somnio is opgericht door slaaponderzoeker en ervaren slaaptherpaeut dr. Winni Hofman, tevens hoofdbehandelaar van de Somnio slaaptherapie. Deze slaaptherapie is gebaseerd op een erkende en effectieve behandeling voor slapeloosheid: de cognitieve gedragstherapie voor slapeloosheid. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze therapie de meest effectieve behandeling is voor slapeloosheid.

Martine Vecht

Martine Vecht helpt professionals met werkstress aan meer overzicht, grip op hun taken en een betere werk-privébalans. Zij verzorgt ook opleidingen voor organisatietalenten en heeft een leidende rol binnen het vakgebied van professional organizers. Daarnaast is ze auteur van het boek ‘Het ABC van plannen, organiseren en optimaliseren’.

Healthy Crew

De Healthy Crew werkt volgens de Energy Control© methode. Healthy Crew houdt zich bezig met het meetbaar maken van rust (ademhaling) en beweging. Bewegen op ieder zijn eigen niveau en naar eigen behoeften en lichaamsconditie. Healthy Crew gelooft in een integrale aanpak, om een gezonde leefstijl te kunnen integreren in je dagelijks leven.