Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Sfeerbeeld

Gezzond magazine april 2024

In de Gezzond lees je drie keer per jaar de mooiste verhalen van mensen uit de buurt. En natuurlijk van Zorg en Zekerheid. Laat je inspireren de gezondste versie van jezelf te worden en ontdek meer over hoe we samen de buurt gezonder maken. Met leuke initiatieven, gezonde recepten, trainingstips en meer.
Sfeerbeeld

Ledenraad aan het woord: Blijf fit,
op alle vlakken

In elke Gezzond kun je lezen waar de leden van onze Ledenraad zich mee bezig houden en welke adviezen zij uitbrengen. Deze keer is Anneloes Pols aan het woord.

Lees column

Sfeerbeeld

Mijn vitaal: Jongeren met angst en depressiegevoelens

Zonder strijd geen overwinning. In ‘Mijn vitaal’ vertelt iemand uit de buurt hoe een dieptepunt (uiteindelijk) zorgde voor een gelukkiger leven.

Meer lezen

Sfeerbeeld

Peruaanse causa met tonijn en avocado

Een typisch Peruaans gerecht met aardappelpuree en een heerlijke vulling van tonijn of kip.

Bekijk recept

Sfeerbeeld

De training van Loopgroep Samen Fit in Uithoorn

Of je nu wandelt, danst of (elektrisch) fietst: regelmatig bewegen is gezond! In deze rubriek gaan we mee met het beweegmoment van iemand uit de buurt.

Meer lezen

Sfeerbeeld

In de buurt: Hoe werk jij samen met andere zorgprofessionals?

In deze rubriek stellen we regelmatig een vraag aan mensen uit de buurt. Deze keer geven Marjolijne, Jordi en Dennis antwoord op de vraag: Hoe werk jij samen met andere zorgprofessionals?

Meer lezen

Sfeerbeeld

Hoe zit het nu echt met werken in de thuiszorg?

Werken in de thuiszorg: een mooi en afwisselend beroep, of juist eentonig? Heb je inspraak in je werkrooster? Verpleegkundigen Mylou Roos en Renate Tuijten vertellen hoe het nou écht zit met werken in de thuiszorg.

Meer lezen

Sfeerbeeld

Beter in jouw buurt

Samen met verschillende partners organiseren wij evenementen, acties en (zorg)initiatieven voor jou. We lichten er een paar voor je uit.

Meer lezen

Sfeerbeeld

Hoe maak je een kunstgebit schoon?

Van eigen gebit naar een kunstgebit, dat is best een grote verandering. Dan is het fijn als je weet waar je op moet letten. Steffie geeft handige tips als je net een kunstgebit hebt.

Meer lezen

Sfeerbeeld

Hersenkraker

Los de Hersenkraker op door acht woorden op de juiste plek in te vullen. Gelukt? Dan maak je kans op twee kaarten voor Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en het boek Game Changers.

Maak de hersenkraker

Sfeerbeeld

In de benen: Sportpark 21 Run

De laatste loop van het Zorg en Zekerheid Circuit van dit seizoen. Op zondag 26 mei kun je 1.2, 5, 10 of 15 kilometer hardlopen. Ben jij er ook bij?

Meer lezen

Geen Gezzond meer ontvangen?

Afmelden voor Gezzond magazine